Hondenoppas Lonneke uit Amsterdam

  Amsterdam , Amsterdam-Centrum
 

Ik heb mijn hele leven al hondjes om mij heen gehad, maar helaas staat mijn financiele situatie het nu niet toe een eigen hondje in huis te nemen.

Vorig jaar mei begonnen met het oppassen op kleine hondjes. Ik woon op een appartement op 2 hoog, dus moet ze kunnen tillen of ze moeten (stijle) trap kunnen lopen. Ik heb op dit moment 2 oppashondjes die regelmatig komen om te logeren of voor dagopvang. De een kan de trap zelf op en neer en de ander til ik. Beide gaat prima. Bij mij thuis vind ik bijna alles goed. Op de bank, op bed of in de mand. Ze mogen slapen en spelen waar ze maar willen. Alleen geen kluifjes op mijn bed 😬

Ik werk vaak vanuit huis, maar als ik naar kantoor moet gaan ze gezellig mee. Dan is wel de brengtijd wat vroeger dan als ik thuis werk.
Ik laat 4x per dag uit; s'ochtends, rond de lunch, rond 18.00 en voor het slapen gaan. Puppy's die nog niet helemaal zindelijk zijn laat ik om de 2 uur uit of indien nodig vaker. Op loopafstand is het Westerpark met een losloopplek en het Stenen Hoofd met omheinde losloopplek en zwem strandje voor honden. Zomers is hier ook een horeca gelegenheid die geschikt is voor hondjes waar ik soms in het zonnetje ga zitten met mijn oppashondje.

Ik heb spullen als mandje, drink en voer bakjes en snacks in huis. Het baasje zorgd voor voldoende eten en poepzakjes. In overleg geef ik soms botten aan mijn oppashondjes, maar nooit als ik niet zeker weet dat dit akkoord is.

Ik heb nog genoeg liefde te geven, dus ik vertroetel graag uw kleine hondje als u het even te druk heeft of op vakantie bent.

ps: nacht tarief is alleen voor een enkele nacht. Indien het om een vakantie gaat, tarief in overleg.

Mijn beschikbaarheid

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
Ochtend
Middag
Namiddag
Avond
Lonneke
  Bewaren   Bewaard   Direct reageren
 
Woonplaats Amsterdam
Postcode 1015 BA
Leeftijd41
GeslachtVrouw
 
Lid sindsoktober 2019
Laatste keer ingelogd2 maanden geleden
 
 E-mail adres Geverifiëerd

Past op

  • Kleine Hond

Ik bied aan

Dagopvang bij mij thuis
Dagopvang bij oppas: 10
Dag en nacht opvang bij mij thuis
Huisdier logeert bij oppas: 25
Hondenuitlaatservice
Wandelen met de hond: 10
Extra hond: 5

Woning

 Appartement
Toon meer...

Ervaring

 Ervaring met medicijnen toedienen
Toon meer...

Service voor hondenoppas

 Lange wandelingen
 Ervaring met puppy's
 Wandelingen door het park
 Wandelingen in het bos
 Individuele wandelingen
Toon meer...