Kattenoppas Natasha uit Amsterdam

  Amsterdam , Amsterdam Nieuw-West
 

Hoi hoi!

Mijn naam is Natasha, ik ben 26 jaar en ik ben gek op katten!

Ongeveer vijf jaar geleden namen mijn ouders een kat, Tijgertje, en iets meer dan een jaar later hadden ze er vier. Ik vond het fantastisch! Ik studeerde al en woonde niet meer thuis, maar als het even kon ging ik elk weekend naar mijn ouders. Ik keek er dan enorm naar uit om de katten weer te zien. Ik vind het erg mooi om te zien hoe ze elk hun eigen karaktertjes en voorkeuren hebben.

Toen ik begin vorig jaar met mijn vriend ging samenwonen, wist ik zeker dat het niet meer lang zou duren voordat wij zelf aan katten zouden beginnen. Niet veel later kreeg ik te horen dat de moeder van Tijgertje een nestje zou krijgen. Ik wilde er dolgraag twee. Zo gezegd, zo gedaan... vorig jaar in juli mochten wij Teddy (grijs/wit) en Beer (rood) verwelkomen in ons appartementje! Sindsdien hebben mijn vriend en ik er twee beste maatjes bij. Ze houden ontzettend van knuffelen en dat vinden wij natuurlijk alles behalve erg. Het zijn zulke schatjes! De twee broertjes zijn eigenlijk altijd bij elkaar: ze spelen samen, ze chillen samen, ze knuffelen samen en ze slapen samen. Ik ben ontzettend gek op ze en kan me geen leven meer voorstellen zonder!

Afgelopen jaar heb ik zelf al kennisgemaakt met verschillende kattenoppassers. Nu lijkt het mij ontzettend leuk om zelf op te passen!

Tijdens de huisbezoeken zal ik jouw kat(ten) met liefde voorzien van eten, vers water, een schone kattenbak en zal ik natuurlijk met ze knuffelen en spelen (indien ze daar behoefte aan hebben). Ik zal ervoor zorgen dat het ze aan niets ontbreekt. Uiteraard ontvang je van mij ook berichtjes met updates en foto's!

Vanwege mijn baan ben ik doordeweeks alleen beschikbaar in de ochtend en avond, in de weekende...

Toon meer...

Mijn beschikbaarheid

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
Ochtend
Middag
Namiddag
Avond
Natasha
  Bewaren   Bewaard   Direct reageren
 
Woonplaats Amsterdam
Postcode 1062HE
Leeftijd26
GeslachtVrouw
 
Lid sindsjuli 2020
Laatste keer ingelogd3 maanden geleden
 
 E-mailadres Geverifiëerd

Past op

  • Kat

Ik bied aan

Huisbezoek
1 Huisbezoek per dag: 10
2 Huisbezoeken per dag: 20
3 Huisbezoeken per dag: 30

Woning

 Appartement
Toon meer...

Service

 Planten water geven
 Brievenbus legen
Toon meer...

Mijn huisdieren