Huisdierenoppas wilma uit Best

  Best
 

Profiel Wilma 12061960
Nou, eerst maar even de feiten: vrouw, geboren en getogen in Brabant, 1 volwassen zoon en een geweldige schoondochter, werk al sinds 30 jaar voor mezelf (verderop meer daarover). Heb tot voor kort altijd huisdieren gehad waar ik met hart en ziel voor zorgde. Voornamelijk honden, maar ook andere dieren. Begin juli 2019 heb ik van mijn laatste hondenvriendin afscheid moeten nemen. Verschrikkelijk. De week erna ben ik naar Zuid-Afrika vertrokken maar in die ene week voelde ik al hoe stil het was in huis, zo zonder Saar. Ik mis haar nog steeds.

Sinds 2,5 jaar heb ik een relatie met een Zuid-Afrikaan; hij heeft een eigen bedrijf in Port Elizabeth (Zuid-Afrika) en we reizen regelmatig op en neer om bij elkaar te zijn. Voor mijn werk is dat geen probleem, ik ben schrijver (schrijf voor de krant en andere opdrachtgevers), run social mediacampagnes en ik bouw en onderhoud websites. Al die werkzaamheden kan ik uitvoeren waar en wanneer ik maar wil, dus ik ben zo vrij als een vogel.
Maar zelf weer aan een huisdier beginnen wordt een stuk lastiger. Tegelijkertijd voelt het voor mij onnatuurlijk om geen dieren om me heen te hebben waar ik voor kan zorgen. Daar kwam ik direct achter nadat Saartje er niet meer was. Vandaar mijn inschrijving op deze website. Wanneer ik oppas heb ik dieren om me heen EN ik zit niet alsmaar in mijn eigen stille huis.

Ik ben zeer flexibel: of het nu voor korte of langere duur is, in de stad of juist een buitengebied, in Nederland of daarbuiten. Ik zal voor alles zorgen alsof het van mezelf is. Mensen weten dat ze op me kunnen rekenen. Mijn laatste 2 honden waren echte zorgenkindjes en ik durfde ze eigenlijk aan niemand toe te vertrouwen. Daarom nam ik ze zoveel mogelijk overal mee naar toe; toen dat lastiger...

Toon meer...
wilma
  Bewaren   Bewaard   Direct reageren
 
Woonplaats Best
Postcode 5683 ev
Leeftijd60
GeslachtVrouw
 
Beantwoorde berichten100%
Gem. reactiesnelheid15 uur 46 minuten
Lid sindsaugustus 2019
Laatste keer ingelogd2 maanden geleden
 
 E-mail adres Geverifiëerd
 Telefoonnummer Geverifiëerd

Past op

  • Kleine Hond
  • Middelgrote Hond
  • Grote Hond
  • Kat
  • Konijn en Knaagdier
  • Vis
  • Vogel
  • Boerderijdier

Mijn beschikbaarheid

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
Ochtend
Middag
Namiddag
Avond

Ik bied aan

Dag en nacht oppas bij jou thuis
Ik logeer bij jou in huis: 10
1 extra huisdier: 5

Service

 Planten water geven
 Brievenbus legen
 Stofzuigen
Toon meer...

Ervaring

 Ervaring met medicijnen toedienen
Toon meer...

Service voor hondenoppas

 Lange wandelingen
 Ervaring met puppy's
 Hardlopen met de hond
 Wandelingen op het strand
 Wandelingen door het park
 Wandelingen op de hei
 Wandelingen in het bos
 Individuele wandelingen
 Ik houd van een schoon en opgeruimd huis. Dus als je terugkomt is je huis tiptop in orde!
Toon meer...