Huisdierenoppas Annemarijn uit Bunnik

  Bunnik
 

Ideale katten- en knaagdieren (e.d.) oppasser aan huis meldt zich! En over hondenoppas valt ook prima te overleggen. Ik ben gek op dieren. En heb veel tijd zelf in te delen.

Ik zoek een plek waar ik voor langere tijd kan geven & nemen: ik zorg met liefde voor dieren maar ook planten, evt enkele huishoudelijke klussen, en heb ook diverse creatieve, praktische, cognitieve en alternatieve kwaliteiten die ik graag inzet om een ander te helpen. Voor de dieren zorg ik dus met aandacht, ik kan bv heel goede knuffelen en aaien ;-)
Maar daarnaast opgeruimde keukenkastjes als je terugkomt? Done. Of een collage van schilderijtjes opgehanden, afvoer ontstopt, meditatie hoek ingericht, wat dan ook.

In ruil daarvoor kan ik heel goed een ruimte gebruiken waar ik me enige tijd regelmatig terug kan trekken (vanwege tijdelijke problemen met mijn eigen woning).

Dus twijfel je over een lange vakantie of sabbatical vanwege je kat, konijn of zelfs succulent die nou eenmaal ook veel aandacht nodig heeft? Bij deze is de kwestie opgelost!

Annemarijn
  Bewaren   Bewaard   Direct reageren
 
Woonplaats Bunnik
Postcode 3981ZN
Leeftijd33
GeslachtVrouw
 
Lid sindsmei 2019
Laatste keer ingelogd5 maanden geleden
 

Past op

  • Kleine Hond
  • Middelgrote Hond
  • Kat
  • Konijn en Knaagdier
  • Vis
  • Vogel

Mijn beschikbaarheid

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
Ochtend
Middag
Namiddag
Avond

Ik bied aan

Dag en nacht oppas bij jou thuis
Ik logeer bij jou in huis: 1