Hondenoppas Nicole uit Den Bosch

 

Hoi, leuk om kennis te maken!
Ik ben een zeer ervaren én zeer enthousiaste diereneigenaar en hondenoppas. Dat was vroeger al zo en nu nog steeds... of 'weer meer' moet ik eigenlijk zeggen. Nu mijn zoons groter worden en in de verschillende stadia van zelfstandigheid aan het ‘oefenen’ zijn, krijg ik weer meer tijd om die oude passie en bijbaan de ruimte te geven.
Ooit is het begonnen als au-pair in Engeland, maar dan niet au voor kids maar een roedel Labradors. Na dat jaar zomer @Balrion ben ik mijn kennis en ervaring blijven bijhouden door middel van vrijwilligerswerk op diezelfde kennel en lezen wat los en vast zat
Daarna kwam een pauze: studententijd en carrière start én ik mocht 3 x moeder worden van 3 geweldige zoons. Sinds 2016 is daar Toby bijgekomen, onze fantastisch lieve, makkelijke, sociale, slimme, gevoelige poedel-schnautzer (gecastreerd reutje).

Helaas laat op dit moment een aantal factoren een uitbreiding van een éigen roedel (nog!!) niet toe. Ik moet daarin nu nog even verstandig zijn en m’n enthousiasme een klein beetje indammen. Wat ik niet hoef in te dammen is mijn enthousiasme om jóuw hond op te vangen. Tijdens een midweek een dagje of en hele vakantie, je hond is bij mij van harte welkom!

Ik heb je hond veel te bieden! Een kleinschalige opvang, knus huis mét hondenbank, omheinde tuin voor veilig ‘zonnebaden' en een heerlijke 'autovrije' wandeling om een plas, letterlijk aan de overkant van de weg. Op 3 min van mijn huis (met de auto) ligt het sterrenbos, eerlijk gezegd, míjn favoriet met de mooiste kleuren bij zon en toch wel wat handige beschutting bij wind en regen.

Ik weet hoe belangrijk het is dat jouw hond(en) zich écht welkom, thuis en veilig voel(t)en, én ik weet hoe belangrijk het i...

Toon meer...
Nicole
  Bewaren   Bewaard   Direct reageren
 
Woonplaats Den Bosch
Postcode 5216BZ
Leeftijd52
GeslachtVrouw
 
Lid sindsfebruari 2020
Laatste keer ingelogd6 maanden geleden
 
 E-mail adres Geverifiëerd
 Telefoonnummer Geverifiëerd

Past op

  • Kleine Hond
  • Middelgrote Hond
  • Grote Hond

Mijn beschikbaarheid

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
Ochtend
Middag
Namiddag
Avond

Ik bied aan

Dagopvang bij mij thuis
Dagopvang bij oppas: 17.50
1 extra huisdier: 10
Dag en nacht opvang bij mij thuis
Huisdier logeert bij oppas: 25
1 extra huisdier: 15

Opleiding

 Gedragsbeoordeling
 Dierenmanagement
Toon meer...

Woning

 Huis
 Medium tuin
 Afgesloten tuin
Toon meer...

Service

 Brievenbus legen
 Haal en breng service
Toon meer...

Ervaring

 Ervaring met probleemgedrag
Toon meer...

Service voor hondenoppas

 Lange wandelingen
 Ervaring met puppy's
 Wandelingen in het bos
Toon meer...

Ervaring met Grote Hond

 Labrador Retriever
Toon meer...