Huisdierenoppas Anja uit Dordrecht

  Dordrecht , Staart-West
 

Uw kat goed verzorgd tijdens uw afwezigheid

Gaat u op vakantie of moet u worden opgenomen in het ziekenhuis? De meeste katten blijven tijdens uw afwezigheid het liefst in hun eigen huis. Ik verzorg tegen een kleine vergoeding katten in Dordrecht en Papendrecht. Ik kom altijd eerst kennismaken, met u, maar vooral ook met uw kat(ten). Het is belangrijk dat ze zich op hun gemak voelen en geen stress krijgen als er een vreemde in huis komt, dus ik maak bij voorkeur uitgebreid kennis met mijn verzorgkatjes en geef liefst ook een keer eten waar u bij bent, zodat ze weten dat dit met uw goedkeuring gebeurt.
Voor 1 bezoek per dag voor 1 kat reken ik €3,50 per dag plus kilometervergoeding, en daarvoor geef ik uw kat vers voer en water, aandacht en knuffels en zo nodig een borstelbeurt, en maak de kattenbak schoon. Ook leeg ik natuurlijk uw brievenbus en geef de planten water. Verzorging van meerdere katten en/of andere huisdieren en eventuele extra klusjes zoals tuin sproeien in overleg tegen een kleine meerprijs.
Als u wilt, houd ik u via whatsapp of sms op de hoogte hoe het met uw lieveling gaat.
Ik heb al bijna mijn hele leven katten en heb als vrijwilliger in het asiel wilde kittens gesocialiseerd. Ik heb dus geen probleem met bange, schuwe en eenkennige katten. De kat heeft de volledige regie over onze relatie. Contact opnemen bij voorkeur via whatsapp of telegram vanwege beperkte bereikbaarheid tijdens mijn werk. Ik bel u dan zo spoedig mogelijk terug.

Mijn beschikbaarheid

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
Ochtend
Middag
Namiddag
Avond
Huisdierenoppas Anja uit Dordrecht

( 1 beoordeling )
  Bewaren   Bewaard   Direct reageren
 
Woonplaats Dordrecht
Postcode 3313 cb
Leeftijd67
GeslachtVrouw
 
Beantwoorde berichten75%
Lid sindsjanuari 2021
Laatste keer ingelogd2 maanden geleden
 
 E-mailadres Geverifiëerd
 Telefoonnummer Geverifiëerd

Past op

  • Kat
  • Konijn en Knaagdier
  • Vis
  • Vogel

Ik bied aan

Huisbezoek
1 Huisbezoek per dag: 0

Mijn huisdieren

Waardering (1)