Kattenoppas Cees uit Dordrecht

 

Wij staan open voor verzoeken vanuit een heel andere omgeving dan Dordrecht, waar we zelf wonen, en vooralsnog voor de periode half juli tot (begin) augustus.

Wie wij zijn? Een paar kenmerken: Cees, 64 jaar oud, 4 jaar geleden gestopt met werken bij Rabobank Nederland (na 23 jaar), om nog meer toe te komen aan mijn persoonlijke ontwikkeling en om er samen met mijn vrouw Marja (59 jaar) regelmatig op uit te trekken. Ik heb economie gestudeerd in Rotterdam, MBA doorlopen en afgerond op Nyenrode en wil/blijf mijn hele leven leren en lezen (liefhebber). Wij hebben jaren opgepast op de poes van onze buren en gezorgd voor onze twee geweldige kinderen (28 en 26 jaar oud) die inmiddels allebei prima terechtgekomen zijn en onze dagelijkse zorg niet meer nodig hebben. Inmiddels hebben we ook al vele malen naar - wederzijds - grote tevredenheid opgepast.

Wij zoeken een win-win situatie: mensen helpen aan een geschikte en betrouwbare oppas voor huis en dier(en). Onszelf verschaffen we de mogelijkheid om van tijd tot in een heel andere (niet-Dordrecht, niet-hotel) omgeving te verblijven. Voorkeur voor katten (kippen, marmotten, enz. ook prima), beperkt tuinonderhoud.

We zijn in principe niet gebonden. Dat wil ook weer niet zeggen dat we altijd beschikbaar zijn. Voorkeur voor perioden van enkele dagen tot ongeveer twee weken, maar in overleg is veel mogelijk. Voor de komende zomerperiode kijken wij uit naar oppasverzoeken vanaf de 2e helft van juli.

Mijn beschikbaarheid

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
Ochtend
Middag
Namiddag
Avond
Kattenoppas Cees uit Dordrecht
  Bewaren   Bewaard   Direct reageren
 
Woonplaats Dordrecht
Postcode 3319LL
Leeftijd64
GeslachtMan
 
Beantwoorde berichten100%
Gem. reactiesnelheid3 dagen 1 uur
Lid sindsmaart 2023
Laatste keer ingelogd2 maanden geleden
 
 E-mailadres Geverifiëerd
 Telefoonnummer Geverifiëerd

Past op

  • Kat

Ik bied aan

Dag en nacht oppas bij jou thuis
Ik logeer bij jou in huis: 0