Hondenoppas linda uit Schiedam

 

hoi, mijn naam is Linda en ik vind het leuk om op middel en/of grote honden te passen en kosteloos een logeeradres aan te bieden. In mijn directe woonomgeving zijn volop mogelijkheden om lekker te wandelen. Ik werk overdag vanuit huis en mijn man is ook thuis, zodoende kunnen wij alle tijd en aandacht geven aan uw hond. Wij gaan graag met hem of haar naar buiten om dagelijks even uit te waaien (ook fijn voor ons) en genieten van het gezelschap in huis. Wij wonen op de tweede etage zonder lift.
In het dierenasiel waar ik jaren als vrijwilliger heb gewerkt, heb ik veel ervaring opgedaan met uiteenlopende honden. Ik zal tevens zoveel mogelijk rekening houden met bepaalde routines die u met uw hond heeft.
Als u interesse heeft kunnen we uiteraard een kennismaking plannen en kijken of we een klik met elkaar hebben.

linda
( 2 beoordelingen )
  Bewaren   Bewaard   Direct reageren
 
Woonplaats Schiedam
Postcode 3111AD
Leeftijd43
GeslachtVrouw
 
Beantwoorde berichten50%
Lid sindsjuni 2019
Laatste keer ingelogd5 maanden geleden
 
 E-mail adres Geverifiëerd
 Telefoonnummer Geverifiëerd

Past op

  • Middelgrote Hond
  • Grote Hond

Mijn beschikbaarheid

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
Ochtend
Middag
Namiddag
Avond

Ik bied aan

Dag en nacht opvang bij mij thuis
Huisdier logeert bij oppas: 0
1 extra huisdier: 0

Waardering (2)  

Yolanda Yolanda
Juli 2019

Afgelopen juni moesten wij onverwachts voor 12 dagen naar het buitenland en hadden daarom op korte termijn (binnen 3 dagen) een oppas nodig. Linda was direct heel flexibel en reageerde snel op mijn berichten. Onze Samojeed is eerst nog een dagje geweest om het te proberen en heeft vervolgens 12 dagen bij Linda & Andrew mogen logeren. Wij werden tussentijds op de hoogte gehouden met foto's en ze hebben zeker goed voor hem gezorgd. Wij zijn erg blij met hoe het is verlopen en zullen zeker weer contact opnemen als we een oppas nodig hebben.

Silvana Silvana
Augustus 2019

Vlak voor de vakantie stress, omdat de persoon die zou oppassen niet meer kon. Linda en Andrew gevonden via huisdierenoppas en binnen een dag antwoord gekregen om elkaar even te bellen. Daarna een ontmoeting samen met Cait en had toen al een goed gevoel over Linda en Andrew. Onze stafford Cait, heeft 2 weken bij Linda en Andrew mogen logeren. Ben nog nooit zo relaxed, over hoe het zou gaan met Cait, op vakantie geweest. Kreeg leuke foto's en hoe het ging met Cait. Niet zoals eerder als ik haar bij een pension had gebracht. Kwam ze met wonden terug en helemaal niet op haar gemak. Dit was nu zo anders, ze was rustig. Lag heerlijk op de grond bij Linda, ze was blij me te zien en na de begroeting ging ze rustig liggen zoals thuis. Effe bang dat ze niet mee wilde 😀😀. Zal zeker weer met Linda en Andrew contact opnemen als het nodig is. Zulke fijne mensen en de verzorging al helemaal geweldig,