Huisdierenoppas Roos uit ‘T Harde

 

Ik ben Roos Pieters en dit jaar(2019) ben ik 16 geworden. Ik hou ontzettend veel van allerlei diersoorten en ik heb zelf kippen een hond en een kat. Ook heb ik konijnen gehad.

Mijn ervaring met huisdieren oppassen heb ik bij een buurvrouw haar kat meerdere keren gedaan vroeger samen met mijn moeder en soms zusje. Ook pas ik op buurhonden die soms bij ons thuis gebracht worden. Of na het wandelen bij ons in het huis komen soms, gaat ook altijd goed met onze huisdieren. Ik heb op geiten een tijdje opgepast en eten gegeven poep opgeruimd etc. Ik rij paard dus ik weet ook wel hoe je een paard verzorgen moet of een ezel, Ik heb altijd al een hele sterke band gehad met katten.
Sowieso bij dieren maak ik heel vaak energetisch contact en dan komen ze naar mij toe en gaan ze helemaal bij mij liggen en kroelen. Dus dat zit wel snor:) ik ben spiritueel dus ik heb daar ervaring mee. Ik heb ook altijd een grote drang gevoeld om dieren te helpen die in een situatie zitten waar ze niet blij zijn. Ik sta ook open om te helpen als uw kat een probleem vertoont! Op dat gebied ben ik een beetje nieuw, maar ik geloof dat dat helemaal goed komt. Ik heb zelf ook een hele goeie band met mijn eigen kat en op dit moment zit hij heel lief te titten bij mij, nu ik dit schrijf. Ik weet hoe een dier verzorgt moet worden, dus heeft u een oppas nodig voor uw dier dan bent u bij mij op het juiste adres.

Roos
  Bewaren   Bewaard   Direct reageren
 
Woonplaats ‘T Harde
Postcode 8084 PL
Leeftijd17
GeslachtVrouw
 
Lid sindsnovember 2019
Laatste keer ingelogd5 maanden geleden
 
 E-mail adres Geverifiëerd
 Telefoonnummer Geverifiëerd

Past op

  • Kleine Hond
  • Middelgrote Hond
  • Grote Hond
  • Kat
  • Konijn en Knaagdier
  • Vis
  • Vogel
  • Boerderijdier

Mijn beschikbaarheid

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
Ochtend
Middag
Namiddag
Avond

Ik bied aan

Huisbezoek
1 Huisbezoek per dag: 5
2 Huisbezoeken per dag: 7
3 Huisbezoeken per dag: 12
Dagoppas bij jou thuis
Ik kom overdag bij jou in huis: 15
1 extra huisdier: 5
Dag en nacht oppas bij jou thuis
Ik logeer bij jou in huis: 20
1 extra huisdier: 5
Hondenuitlaatservice
Wandelen met de hond: 10
Extra hond: 10