Huisdierenoppas Melissa uit Terheijden

 

Ik ben Melissa geboren in 1992. Ik heb een fulltime baan bij een keuken bedrijf waar is op het kantoor zit. In mijn vrije tijd hou ik van wandelen en series kijken.

Ik ben opgegroeid met katten en ben er daardoor ook dol op geworden. Elke kat die ik zie moet ik aaien. Mede door mijn eigen kat (die niet zo knuffelig is) is dit de uitgelezen kans om meer katten te knuffelen. Ik word er zelf rustig van en dan krijg je ook nog eens betaald. PURfect toch?

Ik heb al jaren lange ervaring met katten verzorgen. Door mijn eigen kat maar ook door de tientallen katten oppas adressen die ik over de jaren heb gehad. Naast eten geven geef ik ze (heel) veel liefde, laat ze even een rondje buiten lopen(doe ondertussen de bak) en haal ze weer terug naar binnen op tijd voor de regen.

Op een aantal adressen heb ik zelfs ook op het huis gepast, zodat de kat zijn dagelijkste routine zou behouden. Mocht je dat willen dan zouden we daar over kunnen hebben.

Naast alleen de katten verzorgen doe ik graag wat extra werk. Post verzamelen, planten water geven, huis laten door luchten. Heeft u konijnen, vissen, cavia’s die mede verzorgd moeten worden is dat geen probleem, ook dat is niet nieuw voor mij.

Mijn beschikbaarheid

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
Ochtend
Middag
Namiddag
Avond
Huisdierenoppas Melissa uit Terheijden

( 1 beoordeling )
  Bewaren   Bewaard   Direct reageren
 
Woonplaats Terheijden
Postcode 4844 tj
Leeftijd31
GeslachtVrouw
 
Beantwoorde berichten100%
Lid sindsmei 2023
Laatste keer ingelogd1 maand geleden
 
 E-mailadres Geverifiëerd
 Telefoonnummer Geverifiëerd

Past op

  • Kat
  • Konijn en Knaagdier
  • Vis
  • Vogel

Ik bied aan

Huisbezoek
1 Huisbezoek per dag: 11
2 Huisbezoeken per dag: 14
Dagoppas bij jou thuis
Ik kom overdag bij jou in huis: 15
1 extra huisdier: 2

Service

 Planten water geven
 Brievenbus legen
Toon meer...

Ervaring met Kat

 Europese korthaar
 Ragdoll
Toon meer...

Waardering (1)