Huisdierenoppas Dani uit Venlo

  Venlo
 

Mijn naam is Dani, ik heb een grote liefde en passie voor dieren en ga graag met ze om.

Ik heb een passie voor vogels, zij zijn ook mijn favoriete dier, ik heb zelf ervaring met Grijze roodstaart papagaaien en grasparkieten. Ook heb ik veel omgang gehad met andere papagaai achtigen en de verzorging hiervan gedaan. Ik heb ook duiven, merels, raven, kauwen, spreeuwen en vele andere kleine vogelsoorten verzorgd, deze dieren heb ik vaak als baby of gewond /ziek gevonden en vaak succesvol weer gezond kunnen maken om ze hierna weer uit te zetten in de natuur.
Ik heb ook ervaring met katten, honden, knaagdieren en een beetje ervaring met baardagamen (reptiel), de verzorging van deze dieren heb ik al vele jaren mogen doen.

Van kinds af aan ben ik opgevoeg met de verzorging van huisdieren, mijn moeder heeft ook altijd een groot hart gehad voor dieren. Ik heb vele konijnen gehad en een hamster. Ook heb ik vele jaren ratjes mogen verzorgen, zulke lieve en slimme knaagdieren.

Mijn grootste punt van ervaring is het jaarlijkse oppassen en inwonen bij vrienden thuis, ze hebben 3 katten en een american stafford genaamd Fly. Helaas kan ik dit nu niet meer doen omdat ik ook fulltime werk maar ik heb wel tijd voor weekend oppasafspraken, avond (na 18.00) of inhuis oppasafspraken.

Zelf woon ik samen met 2 grasparkietjes genaamd Rikkie en Tweety. Rikkie is al bijna 13 jaar mijn beste maatje en tweety heb ik een half jaar geleden overgenomen zij is bijna 5 jaar oud. Ze is nu pas handtam aan het worden met kleine stapjes omdat ze helaas nooit uit haar kooi kon in haar vorige huis. Ze zijn beide erg gelukkig in hun zelfgemaakte kast-huis, ze hebben een hele inrichting van speeltjes, snacks en takken waar ze graag op zitten en aan knagen. In de kast zitten geen deuren en ze zijn vrij rond te vliegen zoveel als ze willen in de huiskamer.

Ik hou heel erg van dieren en heb voor vrienden en familie veel oppas taken uitgevoerd en ook dieren in huis gehad. ik ben op zoek naar kleine oppastaken waarbij dieren bij mij in huis kunnen verblijven. Knaagdieren of vogels die ook met andere vogels om kunnen gaan. ik zou eventueel in het weekend ook kunnen oppassen op honden maar ze moeten wel met vogels om kunnen gaan.

Dani
  Bewaren   Bewaard   Direct reageren
 
Woonplaats Venlo
Postcode 5921BJ
Leeftijd26
GeslachtVrouw
 
Beantwoorde berichten0%
Lid sindsjuni 2017
Laatste keer ingelogd3 dagen geleden
 
 E-mail adres Geverifiëerd
 Telefoonnummer Geverifiëerd

Past op

  • Kleine Hond
  • Middelgrote Hond
  • Kat
  • Konijn en Knaagdier
  • Reptiel
  • Vogel

Mijn beschikbaarheid

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
Ochtend
Middag
Namiddag
Avond

Ik bied aan

Huisbezoek
1 Huisbezoek per dag: €10
2 Huisbezoeken per dag: €15
3 Huisbezoeken per dag: €20
Dagoppas bij jou thuis
Ik kom overdag bij jou in huis: €15
1 extra huisdier: €20
Dagopvang bij mij thuis
Dagopvang bij oppas: €15
1 extra huisdier: €20
Dag en nacht opvang bij mij thuis
Huisdier logeert bij oppas: €20
1 extra huisdier: €25
Hondenuitlaatservice
Wandelen met de hond: €10
Extra hond: €15

Woning

 Appartement

Service voor hondenoppas

 Lange wandelingen
 Ervaring met puppy's
 Individuele wandelingen

Ervaring met Kleine Hond

 Shih Tzu
 Vuilnisbakkenras

Ervaring met Middelgrote Hond

 American StaffordShire Terriër
 Australische herder

Ervaring met Kat

 kruising
 Maine Coon
 Sphynx

Mijn huisdieren