Terug naar zoeken

Wil jij oppassen? Neem contact op met dit baasje.

Meld je direct aan als huisdierenoppas om op dit profiel te reageren (gratis!).

Aanmelden en reageren

Fifi, Lola uit Breda zoekt een Kattenoppas

  Breda , Breda Oost
Plaatsing oproep: 11 maart 2020
 

Beste oppassers van breda,

Ik ben opzoek een leuke oppas voor onze katjes! Van 3-6-2020 tot 9-6-2020 dit betekend op woensdag 3-06-2020 1x in de avond en de rest van de dagen 2x per dag s'ochtends en s'avonds. Een kwartiertje/20min per bezoek is voldoende, langer blijven mag altijd;)

Fifi (wit) is een mannetje van 2 jaar oud, echt een grote stoere kater maar stiekem ook echt goedzakje. Houd van kroelen, niet bang voor onbekende mensen en zou ze leven voor eten.

Lola (bruin) is een vrouwtjes van 2 jaar, een lief klein meisje is het. Houd heel erg van haar eigen omgevening en vind veranderingen niet zo leuk. Onbekende mensen vind ze eng. Lelijk zal ze absoluut niet doen. Verstoppen en wegrennen wel. Als je haar op je juiste manier benaderd, daar heb ik uiteraard tips voor dan zal ze wel eens je beste vriendinnetje kunnen worden.

Ze krijgen 2x per dag 25 gram eten per dag per kat. Wij geven om 11.00 en 23.00 maar dit maag ook wat eerder og laten als hrt maar 12 uur tussen zit. Dit moet helaas zo streng gedaan worden omdat Fifi anders weer tonnetje rond zou worden. En zich eigen kwijt eet. Ze krijgen elke dag vers water. Dus het gaat alleen om eten en drinken geven en de post even aan de kant leggen. Maar wel graag iemand die dol is op katten en zelf katten heeft gehad. Contact me gerust, prijs is bespreekbaar.

Kaylee
  Bewaren   Bewaard
 
Woonplaats Breda
Postcode 4817 pd
 
Beantwoorde berichten33%
Lid sindsmaart 2020
Laatste keer ingelogd8 maanden geleden
 
 E-mail adres Geverifiëerd

Huisdierenoppas gezocht voor

  • Huisbezoek

Zoekt oppas voor

  • Kat

Ik zoek een oppas voor:

Eenmalige vakantie
3-6-2020 tot en met 9-6-2020

Mijn huisdieren

Wil jij oppassen? Neem contact op met dit baasje.

Meld je direct aan als huisdierenoppas om op dit profiel te reageren (gratis!).

Aanmelden en reageren