Zo makkelijk is het:

Zoek

Zoek

Zoek gemakkelijk in de buurt naar een geschikte oppas voor jouw huisdier(en). Gebruik de handige zoekfilters om de perfecte huisdierenoppas, hondenoppas of hondenuitlaatservice voor jouw huisdier te vinden.

Match

Match

Neem vanuit het profiel van de huisdierenoppas direct contact op of plaats eerst een oproep voor jouw huisdier(en). Voor een snelle reactie ontvangt de huisdierenoppas direct een e-mail en sms bericht.

Relax

Relax

De perfecte huisdierenoppas gevonden? Dan kunnen jullie samen een kennismakingsgesprek inplannen. Op de tips pagina geven wij jou graag een aantal handige tips voor een onbezorgde oppasperiode. 

Huisdierenoppas gezocht?

Huisdierenoppas.nl helpt bij het gemakkelijk vinden van een betrouwbare huisdierenoppas in de buurt. Het platform biedt duizenden dierenliefhebbers die jouw huisdier(en) de benodigde aandacht kunnen geven. Zoek gemakkelijk naar een huisdierenoppas bij jou in de buurt en vind een betrouwbare hondenoppas, hondenuitlaatservice, kattenoppas aan huis, konijnenoppas, knaagdierenoppas, reptielenoppas, vogeloppas, of vissenoppas voor jouw huisdier.

Bekijk de oppassers!

Laatste reviews

Wat zeggen baasjes over de oppassers?

Ik ben zo blij met deze geweldige oppas. Ik werkte voorheen veel aan huis waardoor een kattenoppas nooit echt nodig was. Met mijn nieuwe werk ben ik soms drie tot vier dagen weg. Danielle is onwijs flexibel waardoor ik haar op korte termijn altijd kan bellen.  - Johan