Zo makkelijk is het:

Zoek

Zoek

Vind gemakkelijk een geschikte huisdierenoppas bij jou in de buurt. Met de handige zoekfilters heb je de ideale huisdierenoppas, hondenoppas of hondenuitlaatservice snel gevonden. 

Match

Match

Vanuit het profiel kom je direct in contact met een huisdierenoppas. Voor een snelle reactie ontvangt de huisdierenoppas een e-mail en sms. Of plaats eerst een gratis oproep voor jouw huisdier(en). 

Relax

Relax

De perfecte huisdierenoppas gevonden? Dan kunnen jullie samen een kennismakingsgesprek inplannen. Op de tips pagina geven wij jou graag een aantal handige tips voor een onbezorgde oppasperiode. 

Huisdierenoppas gezocht?

Huisdierenoppas.nl helpt jou bij het gemakkelijk vinden van een betrouwbare huisdierenoppas in de buurt. Hier vind je duizenden dierenliefhebbers door heel Nederland die jouw huisdier(en) de benodigde aandacht en verzorging kunnen geven. Zoek gemakkelijk naar een huisdierenoppas bij jou in de buurt en vind jouw persoonlijke hondenoppas, hondenuitlaatservice, kattenoppas aan huis, konijnenoppas, knaagdierenoppas, reptielenoppas, vogeloppas, of vissenoppas voor jouw huisdier.

Vind nu een huisdierenoppas in de buurt!

Laatste reviews

Wat zeggen baasjes over de oppassers?

Na het plaatsen van een oproep zijn we na de vele reacties uiteindelijk in contact gekomen met Bianca. We hadden meteen al via Huisdierenoppas leuk contact. Ze heeft tijdens onze vakantie op onze konijn en cavia gepast. We zijn helemaal blij met haar! - Brigitte