Zo makkelijk is het:

Zoek

Zoek

Zoek gemakkelijk in de buurt naar een geschikte oppas voor jouw huisdier(en). Gebruik de handige zoekfilters om de perfecte huisdierenoppas, hondenoppas of hondenuitlaatservice voor jouw huisdier te vinden.

Match

Match

Neem vanuit het profiel van de huisdierenoppas direct contact op of plaats eerst een oproep voor jouw huisdier(en). Voor een snelle reactie ontvangt de huisdierenoppas direct een e-mail en sms bericht.

Relax

Relax

De perfecte huisdierenoppas gevonden? Dan kunnen jullie samen een kennismakingsgesprek inplannen. Op de tips pagina geven wij jou graag een aantal handige tips voor een onbezorgde oppasperiode. 

Huisdierenoppas gezocht?

Huisdierenoppas.nl helpt bij het gemakkelijk vinden van een betrouwbare huisdierenoppas in de buurt. Het platform biedt duizenden dierenliefhebbers die jouw huisdier(en) de benodigde aandacht kunnen geven. Zoek gemakkelijk naar een huisdierenoppas bij jou in de buurt en vind een betrouwbare hondenoppas, hondenuitlaatservice, kattenoppas aan huis, konijnenoppas, knaagdierenoppas, reptielenoppas, vogeloppas, of vissenoppas voor jouw huisdier.

Bekijk de oppassers!

Laatste reviews

Wat zeggen baasjes over de oppassers?

Een lieve hondenoppas die flexibel is. Wij werken allebei overdag en vonden het zielig dat Beau bijna 8 uur alleen thuis moest zitten. Rosa is sinds dien zijn wandel en knuffel maatje. Echt ideaal en nog geen twee straten verderop! - Jonatan van Hurne