Konijnenpension of konijnenoppas aan huis gezocht?

Een konijnenpension of konijnenoppas vinden doe je bij Huisdierenoppas.nl. Zowel particuliere als professionele konijnenliefhebbers vind je hier. Zoek gemakkelijk naar een konijnenoppas of konijnenopvang in de buurt die jouw konijn tijdens jouw afwezigheid de benodigde aandacht en verzorging aan huis kan geven. 

Huisdierenoppas.nl biedt de mogelijkheid om de profielen van konijnenoppassers in de buurt te bekijken. Zoek met de uitgebreide zoekfilters naar de perfecte konijnenoppas voor jouw konijn. Zowel konijnenverzorging aan huis als konijnenoppas bij de oppas thuis.

Meerdere huisdieren? Een huisdierenoppas kan desgewenst op meerdere huisdieren passen. Bekijk de profielen van de konijnenoppassers bij jou in de buurt om te zien op welke dieren er nog meer gepast kan worden.


Veelgestelde vragen

Als je op vakantie gaat kun je natuurlijk niet altijd je konijn zomaar meenemen. Gelukkig zijn er op ons platform genoeg leuke, enthousiaste mensen te vinden die maar wat graag op jouw konijn passen. Je konijn komt dus niets te kort én jij kan zorgeloos op vakantie. Schrijf je in en check snel alle profielen.

 

 

Je kunt je konijn naar één van onze vele oppassers brengen. Daarnaast is het ook mogelijk om een oppasser te kiezen die huisbezoeken doet of oppasservice aan huis aanbiedt. Wel zo fijn als je liever je konijn thuis laat verzorgen.
Prijzen variëren van oppas tot oppas. Oppassers kunnen bij inschrijving zelf bepalen wat voor service ze willen aanbieden en hoe ze dit invullen. Op haast dezelfde manier kun jij als baasje bij inschrijving bepalen wat wel voor jouw konijn belangrijk is en wat niet. Zo bepaal je dus in grote mate zelf hoeveel geld je uitgeeft aan een oppas.

Huisdierenoppas Blog


 • Verlatingsangst bij honden

  “Mijn hond heeft verlatingsangst”, is een veelgehoorde kreet onder hondeneigenaren. Zodra zich ‘problemen’ voordoen als een hond alleen thuis is, wordt er gesproken over verlatingsangst.

  21 juni 2022
 • Strijd tegen de coronakilo’s - Honden en overgewicht

  Hebben honden ook last van extra coronakilo’s? Hoe bepaal je of je hond overgewicht heeft en wat kun je doen om tot een ideale conditie te komen? Diervoedingspecialist dr. Joeke Nijboer geeft antwoord.

  23 mei 2022
 • Vakantieplannen? Dierenpensions lijken overvol

  Waar verblijft je huisdier dan? Na twee jaar vol beperkingen lijkt de wereld weer open, veel van ons gaan op reis. Geniet van de voorpret, maar sta ook stil bij waar je je hond onderbrengt.

  09 mei 2022