Konijnenpension of konijnenoppas aan huis gezocht?

Een konijnenpension of konijnenoppas vinden doe je bij Huisdierenoppas.nl. Zowel particuliere als professionele konijnenliefhebbers vind je hier. Zoek gemakkelijk naar een konijnenoppas of konijnenopvang in de buurt die jouw konijn tijdens jouw afwezigheid de benodigde aandacht en verzorging aan huis kan geven. 

Huisdierenoppas.nl biedt de mogelijkheid om de profielen van konijnenoppassers in de buurt te bekijken. Zoek met de uitgebreide zoekfilters naar de perfecte konijnenoppas voor jouw konijn. Zowel konijnenverzorging aan huis als konijnenoppas bij de oppas thuis.

Meerdere huisdieren? Een huisdierenoppas kan desgewenst op meerdere huisdieren passen. Bekijk de profielen van de konijnenoppassers bij jou in de buurt om te zien op welke dieren er nog meer gepast kan worden.


Veelgestelde vragen

Als je op vakantie gaat kun je natuurlijk niet altijd je konijn zomaar meenemen. Gelukkig zijn er op ons platform genoeg leuke, enthousiaste mensen te vinden die maar wat graag op jouw konijn passen. Je konijn komt dus niets te kort én jij kan zorgeloos op vakantie. Schrijf je in en check snel alle profielen.

 

 

Je kunt je konijn naar één van onze vele oppassers brengen. Daarnaast is het ook mogelijk om een oppasser te kiezen die huisbezoeken doet of oppasservice aan huis aanbiedt. Wel zo fijn als je liever je konijn thuis laat verzorgen.
Prijzen variëren van oppas tot oppas. Oppassers kunnen bij inschrijving zelf bepalen wat voor service ze willen aanbieden en hoe ze dit invullen. Op haast dezelfde manier kun jij als baasje bij inschrijving bepalen wat wel voor jouw konijn belangrijk is en wat niet. Zo bepaal je dus in grote mate zelf hoeveel geld je uitgeeft aan een oppas.

Huisdierenoppas Blog