Konijnenpension konijnenoppas aan huis gezocht?

Een konijnenpension of konijnenoppas vinden doe je bij Huisdierenoppas.nl. Zowel particuliere als professionele konijnenliefhebbers vind je hier. Zoek gemakkelijk naar een konijnenoppas of konijnenopvang in de buurt die jouw konijn tijdens jouw afwezigheid de benodigde aandacht en verzorging aan huis kan geven. 

Huisdierenoppas.nl biedt de mogelijkheid om de profielen van konijnenoppassers in de buurt te bekijken. Zoek met de uitgebreide zoekfilters naar de perfecte konijnenoppas voor jouw konijn. Zowel konijnenverzorging aan huis als konijnenoppas bij de oppas thuis.

Meerdere huisdieren? Een huisdierenoppas kan desgewenst op meerder huisdieren passen. Bekijk de profielen van de konijnenoppassers bij jou in de buurt om te zien op welke dieren er nog meer gepast kan worden.

 

Hoe vind ik een konijnenoppas of konijnenpension?

Bij Huisdierenoppas.nl vind je gemakkelijk een konijnenoppas aan huis of konijnenpension die aan jouw wensen voldoet. Door op postcode of woonplaats te zoeken, woont de konijnenoppas altijd in de buurt. Gebruik de uitgebreide zoekfilters en vind de perfecte konijnenoppas voor jouw konijn(en). 

Gemakkelijk en veilig in contact opnemen doe je via de beveiligde Huisdierenoppas.nl-mailservice. Vanuit het profiel van een konijnenoppas stuur je gemakkelijk en veilig een bericht naar de konijnenoppas. Wij brengen de konijnenoppas met een e-mail en smsbericht op de hoogte van jouw bericht. Zo kom je snel met een konijnenpension of konijnenoppas in contact.

Wij adviseren altijd om vooraf kennis te maken met de konijnenoppas. Als jullie met elkaar in overeenstemming zijn, kun je de konijnenoppas instructies geven. Denk hierbij aan het uitwisselen van contactgegevens, de contactgegevens van de dierenarts en het voederschema. Afspraken over betalingen worden altijd onderling gemaakt met de konijnenoppas.

Bespreek tijdens een intakegesprek het konijnenoppas intakeformulier en konijnenoppas sleutelcontract om verrassingen tijdens de oppasperiode te voorkomen. Leg afspraken met de konijnenoppas vast in het konijnenoppas logboek

Naast het zorg dragen voor uw konijn, kan een konijnenoppas in overleg de planten watergeven, de brievenbus legen of anderen kleine werkzaamheden in huis verrichten. Tevens kunnen knaagdieren, vissen, of andere aanwezige huisdieren verzorgd worden.

Bekijk hier de konijnenoppassers in de buurt.

Bekijk de veel gestelde vragen voor meer informatie over de werking van Huisdierenoppas.nl.
Veel gestelde vragen door huisdiereigenaar
Veel gestelde vragen door huisdierenoppassers

Bijverdienen als konijnenoppas? Aanmelden is gratis!

Huisdierenoppas Blog

 • Tips voor een geweldige jaarwisseling met je kat!

  Is jouw kat bang voor vuurwerk? Lees de tips voor een geweldige jaarwisseling met je kat! Met deze tips begin je 2020 goed. Gelukkig nieuwjaar!

  02 december 2019
 • Challenge: Gelukkig nieuwjaar voor je kat

  Help je kat met zo min mogelijk stress door de komende jaarwisseling. De challenge “Gelukkig nieuwjaar voor je kat” loopt tot en met de jaarwisseling.

  01 oktober 2019
 • Zo verbeter je de relatie met je kat

  De ene kat is de andere niet. Ze hebben allemaal hun eigen persoonlijkheid en karakter. De individuele voorkeuren van een kat bepalen hoezeer ze menselijk contact waarderen.

  28 september 2019