Konijnenpension of konijnenoppas aan huis gezocht?

Een konijnenpension of konijnenoppas vinden doe je bij Huisdierenoppas.nl. Zowel particuliere als professionele konijnenliefhebbers vind je hier. Zoek gemakkelijk naar een konijnenoppas of konijnenopvang in de buurt die jouw konijn tijdens jouw afwezigheid de benodigde aandacht en verzorging aan huis kan geven. 

Huisdierenoppas.nl biedt de mogelijkheid om de profielen van konijnenoppassers in de buurt te bekijken. Zoek met de uitgebreide zoekfilters naar de perfecte konijnenoppas voor jouw konijn. Zowel konijnenverzorging aan huis als konijnenoppas bij de oppas thuis.

Meerdere huisdieren? Een huisdierenoppas kan desgewenst op meerdere huisdieren passen. Bekijk de profielen van de konijnenoppassers bij jou in de buurt om te zien op welke dieren er nog meer gepast kan worden.

 

Hoe vind ik een konijnenoppas of konijnenpension?

Bij Huisdierenoppas.nl vind je gemakkelijk een konijnenoppas aan huis of konijnenpension die aan jouw wensen voldoet. Door op postcode of woonplaats te zoeken, woont de konijnenoppas altijd in de buurt. Gebruik de uitgebreide zoekfilters en vind de perfecte konijnenoppas voor jouw konijn(en). 

Gemakkelijk en veilig in contact opnemen doe je via de beveiligde Huisdierenoppas.nl-mailservice. Vanuit het profiel van een konijnenoppas stuur je gemakkelijk en veilig een bericht naar de konijnenoppas. Wij brengen de konijnenoppas met een e-mail en smsbericht op de hoogte van jouw bericht. Zo kom je snel met een konijnenpension of konijnenoppas in contact.

Wij adviseren altijd om vooraf kennis te maken met de konijnenoppas. Als jullie met elkaar in overeenstemming zijn, kun je de konijnenoppas instructies geven. Denk hierbij aan het uitwisselen van contactgegevens, de contactgegevens van de dierenarts en het voederschema. Afspraken over betalingen worden altijd onderling gemaakt met de konijnenoppas.

Bespreek tijdens een intakegesprek het konijnenoppas intakeformulier en konijnenoppas sleutelcontract om verrassingen tijdens de oppasperiode te voorkomen. Leg afspraken met de konijnenoppas vast in het konijnenoppas logboek

Vakantie opvang voor jouw konijn

Zeker als je op vakantie bent, wil je er zeker van zijn dat jouw beestje goed verzorgd wordt. In overleg kun je jouw konijnenoppas ook vragen om de planten water te geven, de brievenbus te legen of andere kleine karweitjes in het huis te doen. Tevens kunnen katten, vissen, of andere aanwezige huisdieren verzorgd worden.

Bekijk hier de konijnenoppassers in de buurt.

Bekijk de veel gestelde vragen voor meer informatie over de werking van Huisdierenoppas.nl.
Veel gestelde vragen door huisdiereigenaar
Veel gestelde vragen door huisdierenoppassers

Bijverdienen als konijnenoppas? Aanmelden is gratis!

Veel gestelde vragen over onze konijnenoppassers 

 

Wat kan ik doen met mijn konijn als ik op vakantie ga?

Als je op vakantie gaat kun je natuurlijk niet altijd je konijn zomaar meenemen. Gelukkig zijn er op ons platform genoeg leuke, enthousiaste mensen te vinden die maar wat graag op jouw konijn passen. Je konijn komt dus niets te kort én jij kan zorgeloos op vakantie. Schrijf je in en check snel alle profielen.

Waar kan ik mijn konijn heen brengen?

Je kunt je konijn naar één van onze vele oppassers brengen. Daarnaast is het ook mogelijk om een oppasser te kiezen die huisbezoeken doet of oppasservice aan huis aanbiedt. Wel zo fijn als je liever je konijn thuis laat verzorgen.

Hoeveel kost een konijnenoppas?

Prijzen variëren van oppas tot oppas. Oppassers kunnen bij inschrijving zelf bepalen wat voor service ze willen aanbieden en hoe ze dit invullen. Op haast dezelfde manier kun jij als baasje bij inschrijving bepalen wat wel voor jouw konijn belangrijk is en wat niet. Zo bepaal je dus in grote mate zelf hoeveel geld je uitgeeft aan een oppas.

Huisdierenoppas Blog


 • Strijd tegen de coronakilo’s - Honden en overgewicht

  Hebben honden ook last van extra coronakilo’s? Hoe bepaal je of je hond overgewicht heeft en wat kun je doen om tot een ideale conditie te komen? Diervoedingspecialist dr. Joeke Nijboer geeft antwoord.

  23 mei 2022
 • Vakantieplannen? Dierenpensions lijken overvol

  Waar verblijft je huisdier dan? Na twee jaar vol beperkingen lijkt de wereld weer open, veel van ons gaan op reis. Geniet van de voorpret, maar sta ook stil bij waar je je hond onderbrengt.

  09 mei 2022
 • Hier word jouw konijn nou echt gelukkig van.

  Wat heeft een konijn nou echt nodig om gelukkig te zijn? Waar moet ik op letten bij een konijn in huis? 7 tips om ervoor te zorgen dat jouw konijn echt gelukkig is.

  16 april 2022