Kattenoppas aan huis of kattenhotel gezocht?

Als katteneigenaar wil je ook weleens langer dan een dag zorgeloos weg van huis. Huisdierenoppas.nl stelt je voor aan kattenoppassers door heel Nederland die graag jouw kat de benodigde aandacht en verzorging willen geven. Nooit meer naar een stressvol kattenpension of kattenhotel!

Een kat kan gestrest raken van de kleinste veranderingen, stel je eens voor wat een kattenpension of kattenhotel met hen doet. Een kattenoppas van Huisdierenoppas.nl komt aan huis de kat knuffelen en verzorgen. Zo kan de kat in zijn vertrouwde en huiselijke omgeving blijven. Een kattenoppas komt 1 of eventueel 2 keer per dag langs om de kat de welverdiende aandacht en liefde te geven. Daarnaast zal een kattenoppas de kat(ten) voorzien van vers drinkwater, eten, een schone kattenbak en eventueel de benodigde medicijnen toedienen.

 

Hoe vind ik een kattenoppas aan huis?

Bij Huisdierenoppas.nl vind je gemakkelijk een kattenoppas aan huis of kattenopvang die aan jouw wensen voldoet. Door te zoeken op postcode of woonplaats vind je een kattenoppas of kattenoppas service in de buurt. Gebruik de uitgebreide zoekfilters en vind de perfect kattenoppas aan huis voor jouw kat(ten).

Om gemakkelijk en veilig in contact te komen gebruik je de beveiligde Huisdierenoppas.nl-mailservice. 

Wij adviseren altijd om vooraf kennis te maken met de kattenoppas. Als jullie met elkaar in overeenstemming zijn, kun je de oppas instructies geven. Denk hierbij aan het uitwisselen van contactgegevens, de contactgegevens van de dierenarts en het voederschema. Afspraken over betalingen worden altijd onderling gemaakt met de kattenoppas.

Bespreek tijdens een intakegesprek het kattenoppas intakeformulier en kattenoppas sleutelcontract om verrassingen tijdens de oppasperiode te voorkomen.

Naast het zorg dragen voor uw kat, kan een kattenoppas in overleg de planten water geven, de brievenbus legen of anderen kleine werkzaamheden in huis verrichten. Tevens kunnen knaagdieren, vissen of andere aanwezige huisdieren verzorgd worden.

Bekijk hier de kattenoppassers bij jou in de buurt.


Of bekijk de veel gestelde vragen pagina voor meer informatie over de werking van Huisdierenoppas.nl.
Veel gestelde vragen door huisdiereigenaar
Veel gestelde vragen door huisdierenoppassers

Bijverdienen als kattenoppas? Aanmelden is gratis!

Laatste nieuws

 • Een huisdierenoppas gezocht?

  Ideaal! Je zoekt gemakkelijk naar een huisdierenoppas bij jou in de buurt.

  20 oktober 2017
 • Gratis Huisdierenoppas.nl- intakeformulier

  Leer de huisdierenoppas of huisdiereigenaar kennen tijdens een intakegesprek. Om ervoor te zorgen dat je niets over het hoofd ziet, bieden wij je het Huisdierenoppas.nl – intakeformulier aan.

  14 april 2017
 • Gratis Huisdierenoppas.nl- sleutelcontract

  Gebruikt bij ontvangst of uitgifte van de huissleutel altijd het gratis Huisdierenoppas.nl- sleutelcontract. Gratis te downloaden vanaf onze website.

  14 april 2017