Kattenoppas aan huis of kattenhotel gezocht?

Een kattenoppas aan huis! De ideale kattenoppasservice voor als je als baasje langer dan een dag van huis bent. Huisdierenoppas.nl stelt je voor aan kattenoppassers door heel Nederland die graag jouw kat de benodigde aandacht en verzorging willen geven. Altijd een kattenoppas in de buurt! Nooit meer naar een stressvol kattenpension of kattenhotel! Maar een kattenoppas uit de buurt die aan huis komt. 

Alternatief voor kattenpension of kattenopvang

Een kat kan gestrest raken van de kleinste veranderingen, stel je eens voor wat een kattenpension of kattenhotel met hen doet. Een kattenoppas aan huis van Huisdierenoppas.nl komt aan huis de kat knuffelen en verzorgen. Zo kan de kat in zijn vertrouwde en huiselijke omgeving blijven. Een kattenoppas komt 1 of eventueel 2 keer per dag aan huis om de kat de welverdiende aandacht en liefde te geven. Daarnaast zal een kattenoppas de kat(ten) voorzien van vers drinkwater, eten, een schone kattenbak en eventueel de benodigde medicijnen toedienen.

 

Snel gevonden, een kattenoppas aan huis

Bij Huisdierenoppas.nl vind je gemakkelijk een kattenoppas aan huis of kattenopvang die de benodigde kattenoppasservice aanbiedt. Door op postcode of woonplaats te zoeken vind je een gemakkelijk kattenoppas of kattenhotel in de buurt. Gebruik de uitgebreide zoekfilters en vind de perfect kattenoppas aan huis of kattenpension voor jouw kat(ten). Nog geen kattenoppas bij jou in de regio gevonden? Plaats een gratis oproep voor jouw kat. Kattenoppassers bij jou in de regio ontvangen hiervan een bericht en zullen op jouw oproep reageren. 

Om gemakkelijk en veilig in contact te komen gebruik je de beveiligde Huisdierenoppas.nl-mailservice. 

Wij adviseren altijd om vooraf kennis te maken met de kattenoppas. Als jullie met elkaar in overeenstemming zijn, kun je de kattenopas instructies geven. Denk hierbij aan het uitwisselen van contactgegevens, de contactgegevens van de dierenarts en het voederschema van de kat. Afspraken over betalingen maakt u altijd samen met de kattenoppas.

Bespreek tijdens een intakegesprek het kattenoppas intakeformulier en kattenoppas sleutelcontract om verrassingen tijdens de oppasperiode te voorkomen.

Kattenoppas voor tijdens de vakantie

Naast het zorg dragen voor uw kat, kan een kattenoppas in overleg de planten water geven, de brievenbus legen of anderen kleine werkzaamheden in huis verrichten. Tevens kunnen knaagdieren, vissen of andere aanwezige huisdieren verzorgd worden. Wel zo handig voor wanneer je op vakantie bent!

Bekijk hier de kattenoppassers bij jou in de buurt


Of bekijk de veel gestelde vragen pagina voor meer informatie over de werking van Huisdierenoppas.nl.
Veel gestelde vragen door huisdiereigenaar
Veel gestelde vragen door huisdierenoppassers

Bijverdienen als kattenoppas? Meld je gratis aan en help baasjes in jouw buurt!

Kattenoppas worden? Lees alles over het aanmelden voor kattenoppas werk


Veelgestelde vragen

Het is nu mogelijk om op vakantie te gaan en je kat in goede handen achter te laten. Registreer je op ons platform en kom gemakkelijk in contact met een kattenoppas bij jou in de buurt. Deze oppasdienst is geheel op maat, aangezien je in goed overleg met een oppas naar keuze bepaalt hoe en wat.
Er is geen vaste prijs. Op ons platform kies jij zelf welke oppasser het beste past bij jouw wensen en jouw kat(ten). Oppassers kunnen in hun profiel aangeven wat voor prijs zij vragen voor welke dienst, maar onderling overleg is goed mogelijk (bijv. bij behoefte aan specifieke oppasdiensten).
Je vindt hier allerlei kattenoppassers met uiteenlopende mogelijkheden. Zo is het mogelijk een oppasser te vinden die huisbezoeken, opvang thuis of juist oppasservice aan huis aanbiedt. Uiteraard zijn er ook oppassers die alle drie bieden.

Huisdierenoppas Blog


 • Uitvallen naar andere honden, een veel voorkomend probleem.

  Veel eigenaren zijn van mening dat ze een hele lieve en sociale hond hebben en begrijpen niet goed waarom hun hond dit gedrag vertoont. Het zou toch leuk moeten zijn om andere honden te ontmoeten?

  01 september 2022
 • Verlatingsangst bij honden

  “Mijn hond heeft verlatingsangst”, is een veelgehoorde kreet onder hondeneigenaren. Zodra zich ‘problemen’ voordoen als een hond alleen thuis is, wordt er gesproken over verlatingsangst.

  21 juni 2022
 • Strijd tegen de coronakilo’s - Honden en overgewicht

  Hebben honden ook last van extra coronakilo’s? Hoe bepaal je of je hond overgewicht heeft en wat kun je doen om tot een ideale conditie te komen? Diervoedingspecialist dr. Joeke Nijboer geeft antwoord.

  23 mei 2022