Waarom het zo leuk is om Huisdierenoppas te worden?

Extra inkomsten

Op een leuke manier bijverdienen met huisdieren oppaswerk. Je bepaalt zelf je tarief per huisbezoek, wandeling met een hond, dagopvang of dag- nachtopvang.

Gratis aanmelden

Ondersteuning

Wij ondersteunen jou met handige tips voor succesvol huisdieren oppaswerk. Het eerste contact met een huisdiereigenaar is anoniem.  

Bekijk de tips

Flexibiliteit

Je bepaalt zelf op wat voor huisdier jij wilt passen en wanneer je dit wilt doen. In je profiel geef je jouw voorkeuren aan.

Oppaswerk zoeken

Bijverdienen als Huisdierenoppas? Help baasjes in de buurt!

Naast je huidige werk/studie bijverdienen als huisdierenoppas? Maak dan gemakkelijk een huisdierenoppas profiel aan en word gevonden door baasjes bij jou in de buurt. 

Huisdierenoppas.nl biedt jou als dierenliefhebber de mogelijkheid om je gemakkelijk en 100% GRATIS aan te melden als hondenoppas, kattenoppas, konijnenoppas, caviaoppas, hamsteroppas, vogeloppas of oppas voor welk huisdier dan ook. Help huisdiereigenaren bij jou in de buurt met het verzorgen van hun huisdier waar jij zo gek op bent of veel ervaring mee hebt.

Hoe makkelijk werkt het? 

1. Registreren 

Binnen 5 minuten kan ook jij je als dierenliefhebber GRATIS aanmelden als huisdierenoppas. Je maakt gemakkelijk jouw eigen leuke oppas profiel aan met daarin jouw oppasvoorkeuren en jouw tarief. Dit bepaal je namelijk helemaal zelf. Baasjes bij jou in de buurt nemen vanuit jouw profiel direct contact met je op.

2. Matchen 

Op het moment dat een baasje contact met jou opneemt, sturen wij jou een SMS en E-mail om je hiervan op de hoogte te brengen. Het eerste contact verloopt altijd veilig via de website van Huisdierenoppas.nl. Lijkt het jou leuk om op te passen, dan kunnen jullie een kennismakingsgesprek inplannen.

Ook is het mogelijk om direct met een baasje contact op te nemen. Bekijk de oproepen van baasjes bij jou in de buurt.

3. Oppassen 

Heb jij een superleuk oppashuisdier gevonden, dan zijn jullie klaar voor de eerste kennismaking. Wij geven jou een aantal handige tips zodat je hierbij niks over het hoofd ziet. Vergeet na het oppassen het baasje niet te vragen om een beoordeling op jouw oppasprofiel te schrijven.

Zowel oppas bij jou thuis als oppas bij de huisdieren thuis. Dat bepaal je helemaal zelf. Meld je nu GRATIS aan voor het leukste werk van Nederland! 

De voordelen voor jou?

 Je bent eigen baas
 Leuke bijverdiensten
 Bepaal zelf waar, wanneer en op welke huisdieren jij wilt passen
 Bij Huisdierenoppas.nl draag je géén percentage over je inkomsten af
 Veilig contact via je eigen Huisdierenoppas.nl- mailservice
 Zowel oppas aan huis als oppas bij jou thuis
 Geniet van het gezelschap van een huisdier
 Gezond en lekker bewegen met honden uitlaten in de natuur
 Makkelijk en veilig contact met huisdiereigenaren in de buurt
 Aanmelden is 100% Gratis!

MAAK HIER JOUW GRATIS HUISDIERENOPPAS PROFIEL