Waarom het zo leuk is om Huisdierenoppas te worden?

Extra inkomsten

Op een leuke manier bijverdienen met huisdieren oppaswerk. Je bepaalt zelf je tarief per huisbezoek, wandeling met een hond, dagopvang of dag- nachtopvang.

Gratis aanmelden

Ondersteuning

Wij ondersteunen jou met handige tips voor succesvol huisdieren oppaswerk. Het eerste contact met een huisdiereigenaar is anoniem.  

Bekijk de tips

Flexibiliteit

Je bepaalt zelf op wat voor huisdier jij wilt passen en wanneer je dit wilt doen. In je profiel geef je jouw voorkeuren aan.

Oppaswerk zoeken

Bijverdienen als Huisdierenoppas? Help baasjes in de buurt!

Lijkt het jou leuk om naast je huidige werk/studie te werken als huisdierenoppas? Maak dan gemakkelijk een leuk huisdierenoppas profiel aan zodat jij gevonden word door baasjes bij jou in de buurt. 

Huisdierenoppas.nl biedt jou als dierenliefhebber de mogelijkheid om je gemakkelijk en 100% GRATIS aan te melden als hondenoppas, kattenoppas, konijnenoppas, caviaoppas, hamsteroppas, vogeloppas of oppas voor welk huisdier dan ook. Help huisdiereigenaren bij jou in de buurt met het verzorgen van hun huisdier waar jij zo gek op bent of veel ervaring mee hebt.

Zowel oppas bij jou thuis als oppas bij de dieren thuis. Wacht niet langer en meld je vrijblijvend aan voor het leukste werk van Nederland! 

 

Waarom het zo leuk is?