Huisdierenoppas.nl bied een ruim aanbod huizenoppassers die graag op jouw huis of boerderij willen passen. Vaak hebben deze oppassers al ervaring met boerderijdieren, zoals o.a. koeien, kippen, honden en paarden. Je kunt in het profiel van een huisdierenoppas direct zien op welke dieren er opgepast kan worden.
Bij Huisdierenoppas.nl zoek je gemakkelijk in de buurt naar een huizenoppas of boerderijoppas. Met de uitgebreide zoekfilters vind je gemakkelijk een boerderijdieren oppas bij jou in de buurt.
Vanuit het profiel van een oppas kom je direct in contact. Wij sturen de boerderij oppas direct een e-mail en sms bericht. Via de Huisdierenoppas.nl-mailservice kom je veilig in contact met de boerderijdieren oppas van jouw keuze. Vervolgens kunnen jullie samen afspraken maken.
Wij adviseren altijd om vooraf kennis te maken met de boerderijoppas. Als jullie met elkaar in overeenstemming komen, kunnen jullie de werkzaamheden betreffende het huis en de dieren bespreken. Denk hierbij aan het voederschema van de dieren en de volgorde van voeren en naar de wei of stal brengen. Afspraken over betalingen worden altijd gemaakt met de oppas.
Meer informatie over de werking van Huisdierenoppas.nl kun je vinden op de veel gestelde vragen pagina. Voor boerderijoppas raden wij aan om het boerderijoppas sleutelcontract te gebruiken. Naast het zorg dragen voor uw dieren, kan een boerderijoppas tevens huishoudelijke taken verzorgen zoals de planten water geven, de brievenbus legen of andere kleine werkzaamheden in huis.
Bespreek tijdens een intakegesprek het Huisdierenoppas.nl- intakeformulier en Huisdierenoppas.nl- sleutelcontract om verrassingen tijdens de oppasperiode te voorkomen.
Bekijk de veel gestelde vragen voor meer informatie over de werking van Huisdierenoppas.nl.
Veel gestelde vragen door huisdiereigenaar
Veel gestelde vragen door huisdierenoppassers
Werken als boerderijoppas? Aanmelden is gratis!
Waarom trekken honden aan de lijn en wat kun je hieraan doen? Lees de 5 belangrijkste tips van Dominique Verschuren om trekken aan de riem te voorkomen.
Gelukkig hoor en zie je het steeds meer. Het welzijnsbewust opvoeden en trainen van honden, paarden, katten en kleine knagers. Maar wat houdt dat welzijnsbewust opvoeden en trainen nou eigenlijk in?
Het klinkt zo alledaags: wandelen met je hond. Dat doet toch iedereen die een hond heeft? Maar wat houdt dat nu eigenlijk in? En is zo’n wandeling voor iedere eigenaar en iedere hond hetzelfde?