Reptielen opvang gezocht?

Een goede oppas voor jouw reptielen vinden kan best lastig zijn. Huisdierenoppas.nl maakt het een stuk makkelijker voor je. Op de website zoek je gemakkelijk naar een reptielenoppas aan huis. Een reptielen oppas komt één of meerdere keren per dag aan huis om jouw reptielen te verzorgen.

Waarom een reptielenoppas?

Ongewervelden, amfibieën en reptielen willen niet graag hun vertrouwde omgeving verlaten. Omdat deze dieren graag in hun eigen terrarium verblijven is een reptielenoppas aan huis de ideale oplossing. Een reptielenoppas is een reptielen liefhebber die jou graag helpt op het moment dat je er zelf een keer niet bent. Vaak hebben reptielenoppassers dezelfde hobby en hebben ze zelf ook reptielen, amfibieën of ongewervelden.

Naast reptielen nog meer huisdieren? Een huisdierenoppas kan desgewenst op meerdere huisdieren passen. Bekijk de profielen van de reptielenoppassers in jouw buurt.

Hoe vind ik een reptielenoppas?

Je kunt bij Huisdierenoppas.nl gemakkelijk zoeken naar een reptielenoppas in de buurt. Met de uitgebreide zoekfilters zoek je gemakkelijk een reptielenoppas die aan jouw wensen voldoet. Wanneer je één of meerdere reptielenoppassers hebt gevonden, dan neem je vanuit het profiel van een huisdierenoppas direct contact op met de reptielenoppas. Wij sturen direct een e-mail en sms bericht naar de huisdierenoppas. Zo kom je snel met een reptielenoppas of reptielenopvang in contact.

Bespreek tijdens een intakegesprek het reptielen intakeformulier en reptielenoppas logboek om onduidelijkheden tijdens de oppasperiode te voorkomen. Gebruikt bij het uit handen geven van de huissleutel altijd het reptielenoppas sleutelcontract.

Bekijk hier de reptielenoppassers in de buurt

 

Bekijk de veel gestelde vragen pagina voor meer informatie over de werking van Huisdierenoppas.nl.
Veel gestelde vragen door huisdiereigenaar
Veel gestelde vragen door huisdierenoppassers

Bijverdienen als reptielenoppas? Aanmelden is gratis!

Huisdierenoppas Blog

 • Is een huisdierenverzekering het geld waard?

  Voor onszelf hebben we een zorgverzekering. Maar waarom verzekeren we onze geliefde viervoeters niet net als we bij ons zelf doen? Wat zijn de voordelen? En is zo een verzekering het geld waard?

  02 oktober 2020
 • Kun je zomaar iedere kat aaien? Tips voor iedere kattenoppas

  Als je van katten houdt is de verleiding heel groot om ze te aaien. Ze zijn heerlijk warm en zacht en het geeft een ontspannen gevoel. Maar de vraag is: Vindt die kat het op dat moment ook fijn om geaaid te worden?

  31 augustus 2020
 • Blaasontsteking bij je hond

  Een blaasontsteking kan voor je hond heel erg vervelend zijn. Maar hoe herken je dit en wat kan je er aan doen? In dit artikel lees je er meer over.

  02 augustus 2020