Hondenoppas gezocht?

Een betrouwbare hondenoppas gezocht? Met Huisdierenoppas.nl vind je gemakkelijk een hondenoppas of hondenopvang bij jou in de buurt. Met de uitgebreide zoekmogelijkheden zal er altijd een betrouwbare hondenoppas die aan jouw wensen voldoet gevonden worden. Met de flexibele oppassers van Huisdierenoppas.nl hoef jij jouw hond nooit meer naar een hondenpension te brengen. Een hondenpension kan tevens erg stressvol zijn voor je hond. Kies daarom voor een hondenoppas boven een hondenpension.


Hoe vind ik een hondenoppas?

Een huiselijke hondenoppas of hondenopvang zoek je gemakkelijk en vrijblijvend bij Huisdierenoppas.nl. Je zoekt op postcode zodat een hondenoppas altijd in de buurt woont. Met de uitgebreide zoekfilters vindt je de perfecte hondenoppas of hondenopvang voor jouw honden. Een hondenoppas komt bij jou thuis of biedt de mogelijkheid om jouw hond in eigen huis op te vangen.


Kom gemakkelijk in contact met een hondenoppas. 

Één of meerdere potentiële hondenoppassers gevonden? Je neemt vanuit het profiel van een hondenoppas gemakkelijk en veilig contact op via de beveiligde Huisdierenoppas.nl-mailservice. Voor een snel contact sturen wij de hondenoppas direct een e-mail en sms bericht.

Wij adviseren altijd om vooraf kennis te maken met de hondenoppas. Als jullie met elkaar in overeenstemming zijn, kun je een ontmoeting inplannen. Mocht de hondenoppas zelf ook een hond hebben, zorg dan dat de honden elkaar op neutraal terrein leren kennen, bijvoorbeeld door samen te gaan wandelen.

Bespreek tijdens een intakegesprek het Hondenoppas- intakeformulier en Hondenoppas- sleutelcontract om verrassingen tijdens de oppasperiode te voorkomen. 

Bekijk hier de hondenoppassers in de buurt.


Een hondenuitlaatservice gezocht? 

Zoek je iemand die jouw hond komt uitlaten? Ook een hondenuitlaatservice kun je gemakkelijk vinden op Huisdierenoppas.nl. Meer weten over een hondenuitlaatservice via Huisdierenoppas.nl? Meer informatie over een hondenuitlaatservice bij jou in de buurt kun je hier vinden. 

Bekijk de veel gestelde vragen voor meer informatie over de werking van Huisdierenoppas.nl.
Veel gestelde vragen door huisdiereigenaar
Veel gestelde vragen door huisdierenoppassers

Bijverdienen als hondenoppas? Aanmelden is gratis!

Huisdierenoppas Blog

 • Wat is het beste mandje voor mijn kat?

  Katten brengen een groot deel van de dag rustend of slapend door. Het is belangrijk dat ze een comfortabel, warm en veilig plekje hebben. Wat is een goede koop? En waar moet je verder nog op letten?

  02 april 2021
 • Waar laten we Pluto en Boris als we weer weg mogen?

  Hondenbezitters en postbodes hebben de afgelopen maanden tijdens hun dagelijkse rondjes al gemerkt dat het aantal nieuwe honden, de zogenaamde corona-terriers in alle buurten in rap tempo toeneemt.

  07 februari 2021
 • Hoe goed ken jij je kat?

  Ligt jouw kat het liefst de hele dag op schoot? Zijn jouw katten vriendjes van elkaar of vechten ze dagelijks? Is jouw kat gelukkig?

  04 januari 2021