Hondenoppas gezocht?

Een betrouwbare hondenoppas gezocht? Met Huisdierenoppas.nl vind je gemakkelijk een hondenoppas of hondenopvang bij jou in de buurt. Met de uitgebreide zoekmogelijkheden zal er altijd een betrouwbare hondenoppas die aan jouw wensen voldoet gevonden worden. Met de flexibele oppassers van Huisdierenoppas.nl hoef jij jouw hond nooit meer naar een hondenpension te brengen. Een hondenpension kan tevens erg stressvol zijn voor je hond. Kies daarom voor een hondenoppas boven een hondenpension.


Hoe vind ik een hondenoppas?

Een huiselijke hondenoppas of hondenopvang zoek je gemakkelijk en vrijblijvend bij Huisdierenoppas.nl. Je zoekt op postcode zodat een hondenoppas altijd in de buurt woont. Met de uitgebreide zoekfilters vindt je de perfecte hondenoppas of hondenopvang voor jouw honden. Een hondenoppas komt bij jou thuis of biedt de mogelijkheid als logeeradres om jouw hond in eigen huis op te vangen.

Logeeradres in huiselijke kring of bij gastgezin tijdens vakantie

Een opvang kan voor een hond vrij onnatuurlijk zijn. Het heeft niet de huiselijke sfeer zoals de hond bij jou thuis gewend is. De opvang is in veel gevallen vooral buiten, en als het gaat regenen moeten honden (soms gezamenlijk) in een hok zitten. Niet ideaal en zeker niet als je voor langere tijd weg bent (zoals tijdens de vakantie) of je hond nog een puppy is. 

Daarom kan een hondenopvang in huiselijk kring of gastgezin een betere oplossing zijn voor jouw situatie. Dus ben je op zoek naar vakantieopvang of logeeradres voor jouw hond? Schroom dan niet om een gratis account aan te maken. Er is altijd wel een oppasser bij jou in de buurt te vinden!


Kom gemakkelijk in contact met een (particuliere) hondenoppas. 

Één of meerdere potentiële hondenoppassers gevonden? Je neemt vanuit het profiel van een hondenoppas gemakkelijk en veilig contact op via de beveiligde Huisdierenoppas.nl-mailservice. Voor een snel contact sturen wij de hondenoppas direct een e-mail en sms bericht.

Wij adviseren altijd om vooraf kennis te maken met de hondenoppas. Als jullie met elkaar in overeenstemming zijn, kun je een ontmoeting inplannen. Mocht de hondenoppas zelf ook een hond hebben, zorg dan dat de honden elkaar op neutraal terrein leren kennen, bijvoorbeeld door samen te gaan wandelen.

Bespreek tijdens een intakegesprek het Hondenoppas- intakeformulier en Hondenoppas- sleutelcontract om verrassingen tijdens de oppasperiode te voorkomen. 

Bekijk hier de hondenoppassers in de buurt.

Alternatief voor hondendagopvang of hondencrèche

Voor een hond kan een hondendagopvang, pension of crèche bijzonder stressvol zijn. Het is er erg druk, geeft veel nieuwe indrukken en bevat soms dominante honden. Daarnaast kan het voorkomen dat jouw hond nou eenmaal niet zo goed met andere honden kan opschieten, maar dit wél goed met mensen kan. In dat geval kan Huisdierenoppas.nl voor jou een geweldige oplossing zijn. De hondenoppasser heeft alleen aandacht voor jouw hond en kan zowel bij jou thuis of bij de oppasser thuis oppassen. Daarnaast is het ook nog eens mogelijk om buiten werktijden een oppasser te vinden. Ideaal toch?


Een hondenuitlaatservice gezocht? 

Zoek je iemand die jouw hond komt uitlaten? Ook een hondenuitlaatservice kun je gemakkelijk vinden op Huisdierenoppas.nl. Meer weten over een hondenuitlaatservice via Huisdierenoppas.nl? Meer informatie over een hondenuitlaatservice bij jou in de buurt kun je hier vinden. 

Bekijk de veel gestelde vragen voor meer informatie over de werking van Huisdierenoppas.nl.
Veel gestelde vragen door huisdiereigenaar
Veel gestelde vragen door huisdierenoppassers

Bijverdienen als Hondenoppas? Meld je gratis aan en Help baasjes in jouw buurt!

Hondenoppas worden? Lees alles over het aanmelden voor hondenopppas werk


Veelgestelde vragen

Huisdierenoppas heeft meer dan 5000 geregistreerde oppassers in heel Nederland. Veel van deze oppassers willen graag op jouw hond passen. Meld je snel aan en zoek op jouw postcode om de profielen van enthousiaste hondenoppassers bij jou in de buurt te zien.

Een dag oppassen op jouw hond kan al vanaf €10,-. Bij huisdierenoppas is er geen vaste prijs. Oppassers kunnen in hun profiel aangeven wat voor prijs zij vragen voor welke dienst, maar onderling overleg is goed mogelijk (bijv. bij behoefte aan specifieke oppasdiensten). Als baasje bepaal je zelf welke service het beste aansluit bij jouw hond(en).

Wil je juist graag hondenoppas worden? Huisdierenoppas is altijd opzoek naar nieuwe, enthousiaste hondenuitlaters. Registreer je makkelijk en vrijblijvend als oppasser op ons platform.

Huisdierenoppas Blog