Hondenoppas gezocht?

Een betrouwbare hondenoppas gezocht? Met Huisdierenoppas.nl vind je gemakkelijk een hondenoppas of hondenopvang bij jou in de buurt. Met de uitgebreide zoekmogelijkheden zal er altijd een betrouwbare hondenoppas die aan jouw wensen voldoet gevonden worden. Met de flexibele oppassers van Huisdierenoppas.nl hoef jij jouw hond nooit meer naar een hondenpension te brengen. Een hondenpension kan tevens erg stressvol zijn voor je hond. Kies daarom voor een hondenoppas boven een hondenpension.


Hoe vind ik een hondenoppas?

Een huiselijke hondenoppas of hondenopvang zoek je gemakkelijk en vrijblijvend bij Huisdierenoppas.nl. Je zoekt op postcode zodat een hondenoppas altijd in de buurt woont. Met de uitgebreide zoekfilters vindt je de perfecte hondenoppas of hondenopvang voor jouw honden. Een hondenoppas komt bij jou thuis of biedt de mogelijkheid om jouw hond in eigen huis op te vangen.


Kom gemakkelijk in contact met een hondenoppas. 

Één of meerdere potentiële hondenoppassers gevonden? Je neemt vanuit het profiel van een hondenoppas gemakkelijk en veilig contact op via de beveiligde Huisdierenoppas.nl-mailservice. Voor een snel contact sturen wij de hondenoppas direct een e-mail en sms bericht.

Wij adviseren altijd om vooraf kennis te maken met de hondenoppas. Als jullie met elkaar in overeenstemming zijn, kun je een ontmoeting inplannen. Mocht de hondenoppas zelf ook een hond hebben, zorg dan dat de honden elkaar op neutraal terrein leren kennen, bijvoorbeeld door samen te gaan wandelen.

Bespreek tijdens een intakegesprek het Hondenoppas- intakeformulier en Hondenoppas- sleutelcontract om verrassingen tijdens de oppasperiode te voorkomen. 

Bekijk hier de hondenoppassers in de buurt.


Een hondenuitlaatservice gezocht? 

Zoek je iemand die jouw hond komt uitlaten? Ook een hondenuitlaatservice kun je gemakkelijk vinden op Huisdierenoppas.nl. Meer weten over een hondenuitlaatservice via Huisdierenoppas.nl? Meer informatie over een hondenuitlaatservice bij jou in de buurt kun je hier vinden. 

Bekijk de veel gestelde vragen voor meer informatie over de werking van Huisdierenoppas.nl.
Veel gestelde vragen door huisdiereigenaar
Veel gestelde vragen door huisdierenoppassers

Bijverdienen als hondenoppas? Aanmelden is gratis!

Huisdierenoppas Blog

 • Wetenschappelijke methode om te bereken hoe oud een hond in mensenjaren is

  Als er één mythe is die velen van ons klakkeloos voor waarheid aannemen, is het wel deze: vermenigvuldig de hondenleeftijd met zeven om te berekenen hoe oud je trouwe viervoeter in mensenjaren is.

  06 juli 2020
 • Waarom katten kopjes geven

  Door met hun kopje en lichaam langs voorwerpen te wrijven of hun nagels te scherpen aan de krabpaal markeren ze met natuurlijke feromonen de grenzen waarbinnen ze zich veilig en geborgen voelen.

  03 juli 2020
 • Zo bescherm je jouw huisdier tegen de hitte

  Dieren zijn gevoelig voor hitte. Wanneer de zon zich inspant, hebben ze extra zorg nodig. Met deze tips help je je huisdier de warme zomerdagen comfortabel door te komen.

  24 juni 2020