Hondenoppas gezocht?

Een betrouwbare hondenoppas gezocht? Met Huisdierenoppas.nl vind je gemakkelijk een hondenoppas of hondenopvang in de buurt. Met de uitgebreide zoekmogelijkheden zal er altijd een betrouwbare hondenoppas gevonden worden. Nooit meer je hond naar een hondenpension brengen. Een hondenpension kan erg stressvol zijn voor je hond. Kies daarom een hondenoppas boven een hondenpension.

Hoe vind ik een hondenoppas?

Een huiselijke hondenoppas of hondenopvang zoek je gemakkelijk en vrijblijvend bij Huisdierenoppas.nl. Je zoekt op postcode zodat een hondenoppas altijd in de buurt woont. Met de uitgebreide zoekfilters vindt je de perfecte hondenoppas of hondenopvang voor jouw honden.

Één of meerdere potentiële hondenoppassers gevonden? Je neemt gemakkelijk en veilig contact op via de beveiligde Huisdierenoppas.nl-mailservice.

Wij adviseren altijd om vooraf kennis te maken met de hondenoppas. Als jullie met elkaar in overeenstemming zijn, kun je een ontmoeting inplannen met de hondenoppas. Maak altijd vooraf kennis. Mocht de hondenoppas zelf ook een hond hebben, zorg dan dat de honden elkaar op neutraal terrein leren kennen, bijvoorbeeld door samen te gaan wandelen.

Bespreek tijdens een intakegesprek het Hondenoppas- intakeformulier en Hondenoppas- sleutelcontract om verrassingen tijdens de oppasperiode te voorkomen.

Bekijk hier de hondenoppassers in de buurt.

Bekijk de veel gestelde vragen voor meer informatie over de werking van Huisdierenoppas.nl.
Veel gestelde vragen door huisdiereigenaar
Veel gestelde vragen door huisdierenoppassers

Bijverdienen als hondenoppas? Aanmelden is gratis!

Laatste nieuws

 • Een huisdierenoppas gezocht?

  Ideaal! Je zoekt gemakkelijk naar een huisdierenoppas bij jou in de buurt.

  20 oktober 2017
 • Gratis Huisdierenoppas.nl logboek

  Voorkom misverstanden en leg afspraken vast in het Huisdierenoppas.nl- logboek. Het logboek is gratis te downloaden.

  14 juli 2017
 • Gratis Huisdierenoppas.nl- intakeformulier

  Leer de huisdierenoppas of huisdiereigenaar kennen tijdens een intakegesprek. Om ervoor te zorgen dat je niets over het hoofd ziet, bieden wij je het Huisdierenoppas.nl – intakeformulier aan.

  14 april 2017