Hondenoppas gezocht?

Een betrouwbare hondenoppas gezocht? Met Huisdierenoppas.nl vind je gemakkelijk een hondenoppas of hondenopvang in de buurt. Met de uitgebreide zoekmogelijkheden zal er altijd een betrouwbare hondenoppas gevonden worden. Nooit meer je hond naar een hondenpension brengen. Een hondenpension kan erg stressvol zijn voor je hond. Kies daarom een hondenoppas boven een hondenpension.

Hoe vind ik een hondenoppas?

Een huiselijke hondenoppas of hondenopvang zoek je gemakkelijk en vrijblijvend bij Huisdierenoppas.nl. Je zoekt op postcode zodat een hondenoppas altijd in de buurt woont. Met de uitgebreide zoekfilters vindt je de perfecte hondenoppas of hondenopvang voor jouw honden. Een hondenoppas komt bij jou thuis of biedt de mogelijkheid om jouw hond in eigen huis op te vangen.

Hondenuitlaatservice gezocht? 

Zoek je alleen een hondenuitlaatservice? Ook die kun je gemakkelijk vinden op Huisdierenoppas.nl. Meer weten over een hondenuitlaatservice via Huisdierenoppas.nl? Meer informatie over een hondenuitlaatservice bij jou in de buurt kun je hier vinden. 

Kom gemakkelijk in contact met een hondenoppas. 

Één of meerdere potentiële hondenoppassers gevonden? Je neemt gemakkelijk en veilig contact op via de beveiligde Huisdierenoppas.nl-mailservice. Om de hondenoppas op de hoogte te brengen van jou berichtje, sturen wij direct een e-mail en sms bericht naar de hondenoppas. Zo kom jij snel in contact. 

Wij adviseren altijd om vooraf kennis te maken met de hondenoppas. Als jullie met elkaar in overeenstemming zijn, kun je een ontmoeting inplannen met de hondenoppas. Maak altijd vooraf kennis. Mocht de hondenoppas zelf ook een hond hebben, zorg dan dat de honden elkaar op neutraal terrein leren kennen, bijvoorbeeld door samen te gaan wandelen.

Bespreek tijdens een intakegesprek het Hondenoppas- intakeformulier en Hondenoppas- sleutelcontract om verrassingen tijdens de oppasperiode te voorkomen. 

Bekijk hier de hondenoppassers in de buurt.

Bekijk de veel gestelde vragen voor meer informatie over de werking van Huisdierenoppas.nl.
Veel gestelde vragen door huisdiereigenaar
Veel gestelde vragen door huisdierenoppassers

Bijverdienen als hondenoppas? Aanmelden is gratis!

Laatste nieuws

 • Tips om het leven van je kat, en jezelf, gelukkiger te maken.

  Elke kat heeft een plekje nodig waar hij zich veilig en geborgen voelt. Een plekje waar hij zich terug kan trekken, zich beschermd voelt en waar hij kan slapen.

  21 augustus 2018
 • Konijnen en hitte

  Probeer tijdens hele warme dagen stress zoveel mogelijk te voorkomen. Laat je konijn zoveel mogelijk met rust en laat hem zelf zijn plekje uitzoeken waar hij het prettigste ligt. Reis alleen met je konijn als het echt noodzakelijk is.

  25 juli 2018
 • Een huisdierenoppas gezocht?

  Ideaal! Je zoekt gemakkelijk naar een huisdierenoppas bij jou in de buurt.

  20 oktober 2017