Huisdierenoppas gezocht?

Zoek slim

Huisdierenoppas.nl helpt jou bij het snel vinden van een huisdierenoppas. Met de slimme zoekfilters vind je gemakkelijk een huisdierenoppas bij jou in de buurt.

Zoek een huisdierenoppas

Plaats een oproep

Huisdierenoppas gezocht voor een bepaalde periode? Plaats een gratis oproep voor jouw huisdier(en) en ontvang reacties van huisdierenoppassers bij jou uit de buurt. 

Plaats een gratis oproep

Snel in contact

Je neemt vanuit het profiel van een huisdierenoppas direct veilig contact op. Voor een snel contact brengen wij de huisdierenoppas met een e-mail en sms bericht op de hoogte.

Vind een huisdierenoppas

Een huisdierenoppas vinden was nog nooit zo makkelijk. Nu al 3636 aangemelde huisdierenoppassers in heel Nederland. Een hondenoppas, kattenoppas, knaagdierenoppas, konijnenoppas, reptielenoppas, amfibieënoppas of vogeloppas gezocht? Vind nu een huisdierenoppas op het grootste en actiefste huisdierenoppas platform van Nederland!

Hoe werk het? 

1. Zoek

Je zoekt gemakkelijk naar een geschikte oppas voor jouw huisdier(en). Gebruik de uitgebreide zoekfilters om de perfecte huisdierenoppas, hondenoppas of hondenuitlaatservice voor jouw huisdier te vinden. Of plaats eerst een gratis oproep voor jouw huisdier(en) en ontvang reacties van huisdierenoppassers bij jou uit de buurt

2. Match

Met de contactknop in het profiel van de huisdierenoppas neem je direct en veilig contact op. Of plaats eerst een gratis oproep voor jouw huisdier(en). Huisdiereigenaren bij jou in de buurt ontvangen hiervan een melding en zullen op uw oproep reageren.

Voor een snelle reactie, brengen wij met een e-mail en sms bericht de huisdierenoppas op de hoogte.

3. Relax

Heb je de perfecte huisdierenoppas gevonden? Dan kunnen jullie samen een kennismakingsgesprek inplannen. Op de tips pagina geven wij jou graag een aantal handige tips.


Snel en gemakkelijk gevonden!

 Plaats eerst een gratis oproep voor jouw huisdieren
 Makkelijk en veilig contact via de Huisdierenoppas.nl mailbox
 Wij sturen direct een SMSje en e-mail naar de huisdierenoppas
 Iedere dag nieuwe huisdierenoppassers ingeschreven
 Automatisch als eerste op de hoogte van nieuwe huisdierenoppassers
 Aandacht voor jouw huisdier in huiselijke sfeer
 Ontmoet dierenliefhebbers in de buurt
 Oppasmogelijkheid voor huisdieren met specifieke wensen
 Nooit meer naar een dierenpension!
 Account gemakkelijk weer te verwijderen