Huisdierenoppas gezocht?

Zoek slim

Huisdierenoppas.nl helpt jou bij het snel vinden van een huisdierenoppas. Met de handige zoekfilters vind je gemakkelijk een huisdierenoppas bij jou in de buurt.

Zoek een huisdierenoppas

Plaats een oproep

Huisdierenoppas gezocht voor een bepaalde periode? Plaats een gratis oproep voor jouw huisdier(en) en ontvang reacties van huisdierenoppassers bij jou uit de buurt. 

Plaats een gratis oproep

Snel in contact

Vanuit het huisdierenoppas profiel neem je direct en veilig contact op. Voor een snel contact brengen wij de huisdierenoppas met een e-mail en sms bericht op de hoogte.

Vind een huisdierenoppas

Een huisdierenoppas vinden was nog nooit zo makkelijk. Nu al 4441 aangemelde huisdierenoppassers in heel Nederland. Een hondenoppas, kattenoppas, knaagdierenoppas, konijnenoppas, reptielenoppas, amfibieënoppas of vogeloppas gezocht? Vind nu een huisdierenoppas op het grootste en actiefste huisdierenoppas platform van Nederland!

Hoe werk het? 

1. Zoek 

Zoek gemakkelijk naar een geschikte oppas voor jouw huisdier(en). De uitgebreide zoekfilters helpen je om de perfecte huisdierenoppas, hondenoppas of hondenuitlaatservice voor jouw huisdier te vinden. Of plaats eerst een gratis oproep en ontvang direct reacties van huisdierenoppassers bij jou uit de buurt.

2. Match 

Met de contactknop in ieder oppasprofiel neem je direct en veilig contact op. Of je plaats eerst een gratis oproep voor jouw huisdier(en). Oppassers bij jou in de buurt ontvangen hiervan een melding en zullen op jouw oproep reageren.

Voor een snel contact, brengen wij met een e-mail en sms bericht de huisdierenoppas op de hoogte.

3. Relax 

Heb je de perfecte huisdierenoppas gevonden? Dan kunnen jullie samen een kennismakingsgesprek inplannen. Wij geven jou graag een aantal handige tips. Lees ze alvast op de tips pagina.


Oppasdiensten op maat 

 Huisbezoeken
Jouw persoonlijke huisdierenoppas komt langs voor één of meerdere huisbezoeken per dag om jouw huisdier de benodigde aandacht en verzorging te geven. Ideaal wanneer jouw huisdier gewend is aan zijn omgeving of wanneer je oppas zoekt voor meerdere huisdieren.  

 Huisdierenopvang bij de oppas thuis
Een huisdierenoppas met specifieke dierenkennis zorgt in zijn of haar huis voor jouw hond of ander soort huisdier. Zowel dagopvang als dag- en nachtopvang in huiselijke sfeer voor één of meerdere dagen. 

  Dag/nacht oppasservice aan huis
Geen stress van een dierenpension, maar een prettige huisdierenoppas aan huis. Oppas aan huis is ideaal voor wanneer je langer van huis bent en je het niet zit zitten om je huisdier naar een dierenpension te brengen. Een stressvrije keuze voor jou en je huisdier. 

 Hondenuitlaatservice
Het perfecte alternatief voor de hondenuitlaatservice. Jouw hond zal één of meerdere keren per dag, alleen of met een klein groepje soortgenoten, meegenomen worden door een hondenliefhebber uit de buurt. Heerlijk spelen en knuffelen met een hondenuitlaatservice wanneer jij er niet bent.
 

De 10 voordelen op een rij

 Plaats eerst een gratis oproep voor jouw huisdieren
 Makkelijk en veilig contact via de Huisdierenoppas.nl mailbox
 Snel in contact met direct een SMSje en e-mail naar de huisdierenoppas
 Iedere dag nieuwe huisdierenoppassers ingeschreven
 Automatisch als eerste op de hoogte van nieuwe huisdierenoppassers
 Aandacht voor jouw huisdier in huiselijke sfeer
 Ontmoet dierenliefhebbers in de buurt
 Oppasmogelijkheid voor huisdieren met specifieke wensen
 Nooit meer naar een dierenpension!
 Account gemakkelijk weer te verwijderen