Hondenuitlaatservice gezocht?

Een hondenuitlaatservice gezocht? Bij Huisdierenoppas.nl vind je zowel een professionele hondenuitlaatservice als een particulieren hondenuitlater. Particulieren hondenuitlaters zijn mensen bij jou in de buurt die graag met jouw hond wandelen, op het moment dat je daar zelf even geen tijd voor hebt.

Het voordeel van een particuliere hondenuitlaatservice is dat jouw hond alleen of in een kleine groep wordt uitgelaten. Voor honden die het niet zo hebben op grote drukke groepen, is een hondenuitlater via Huisdierenoppas.nl de ideale oplossing!

Wanneer je gebruik maakt van een hondenuitlaatservice, adviseren wij om altijd gebruik te maken van het hondenuitlaatservice sleutelcontract wat wij jou aanbieden. Wij geven jou nog veel meer tips op de pagina tips voor baasjes

 

Hoe vind ik een hondenuitlaatservice?

Een hondenuitlaatservice zoek je gemakkelijk en vrijblijvend bij Huisdierenoppas.nl. De zoekfuncties zorgen ervoor dat de hondenuitlaatservice altijd in de buurt woont. Met de uitgebreide zoekfilters vind je de perfecte hondenuitlaatservice voor jouw hond.

Één of meerdere potentiële hondenuitlaters gevonden? Kom gemakkelijk in contact via de beveiligde Huisdierenoppas.nl-mailservice. Het eerste contact vindt altijd anoniem en veilig plaats. Wij brengen de hondenuitlaatservice direct op de hoogte met een e-mail en sms bericht.

Maak altijd vooraf kennis met de hondenuitlaatservice. Ga samen wandelen om te zien of de hondenuitlater een goede match is voor jouw hond. Mocht de hondenuitlater zelf ook honden hebben, zorg dan dat de honden elkaar op neutraal terrein leren kennen.  

Bespreek tijdens een intakegesprek altijd het hondenuitlaatservice intakeformulier en hondenuitlaatservice sleutelcontract om verrassingen tijdens de oppasperiode te voorkomen. Om afspraken vast te kunnen leggen bieden wij jou tevens het Huisdierenoppas.nl- logboek

Vind nu een hondenuitlaatservice in de buurt.

Een hondenoppas gezocht? 

Ook wanneer u op zoek bent naar een liefdevolle hondenoppas voor uw hond, kunt u die gemakkelijk vinden op Huisdierenoppas.nl. In het profiel van iedere huisdierenoppas staat aangegeven welke diensten een hondenoppas aanbiedt. 

 

Bekijk de veel gestelde vragen voor meer informatie over de werking van Huisdierenoppas.nl.
Veel gestelde vragen door huisdiereigenaar
Veel gestelde vragen door huisdierenoppassers

Bijverdienen als hondenuitlaatservice? Aanmelden is gratis!

Huisdierenoppas Blog


 • Met een klapper het oude jaar uit!

  Wat gaat dat nieuwe jaar ons brengen? Een fijn feestje en wat hoop voor het nieuwe jaar is bij iedereen welkom op dit moment. Maar hoe leuk is die jaarwisseling nu eigenlijk voor je hond?

  23 november 2021
 • Zo leert je jouw hond om (weer) alleen te zijn

  Ben je in coronatijd veel thuis geweest, besef je dan wel dat je hond dan opnieuw moet wennen om weer alleen thuis te zijn. Lees de oefeningen voor het even alleen thuis zijn.

  19 augustus 2021
 • Wat is het beste mandje voor mijn kat?

  Katten brengen een groot deel van de dag rustend of slapend door. Het is belangrijk dat ze een comfortabel, warm en veilig plekje hebben. Wat is een goede koop? En waar moet je verder nog op letten?

  02 april 2021