Vertrouwen en veiligheid

Contact met huisdierenoppassers in de buurt


Vind een huisdierenoppas bij jou de straat

De matchfilters van Huisdierenoppas.nl werken op basis van postcodegebied. Een huisdierenoppas woont vaak bij jou in de buurt of zelfs bij jou in de straat. Vaak zijn dit dierenliefhebbers die je al eens eerder in de buurt bent tegen gekomen.

Geverifieerde Identificatie*

Baasjes en dierenoppassers kunnen hun identiteit verifiëren met het bevestigen van hun e-mailadres en telefoonnummer. Zodra wij de identiteit hebben geverifieerd, staat dit aangegeven in het profiel.

* Zowel huisdierenoppassers als huisdiereigenaren gebruiken geverifieerde Identificatie in hun keuze met wie te communiceren op Huisdierenoppas.nl. Het is géén promotie of garantie van de identiteit van een persoon. 

Profiel & Reviews

Krijg een eerste indruk van de huisdierenoppas middels de informatie op hun uitgebreide profielpagina. Hier vind je ook reviews van andere huisdiereigenaren.

Berichten Sturen

Huisdierenoppas.nl maakt gebruik van een gepersonaliseerd berichtensysteem voor veilig en gecontroleerd contact.

Communiceer voor jouw eigen veiligheid en privacy alleen via het berichtensysteem van Huisdierenoppas.nl. Stuur in verband met frauderisico nooit aan iemand jouw identiteitsbewijs.

Huisdierenoppas.nl

Huisdierenoppas.nl is geen bemiddelingsbureau. Wij bieden een platform voor vraag en aanbod voor particuliere huisdierenoppas. Huisdierenoppas.nl is niet verantwoordelijk voor de uiteindelijke kwaliteit van de werkzaamheden en/of betrouwbaarheid van de geselecteerde dierenoppassers. Jij maakt zelf een (voor)selectie, gaat zelf de gesprekken aan en maakt zelf (financiële) afspraken op basis van jouw wensen en criteria. Bekijk hiervoor ook de tips voor huisdiereneigenaren.

Veiligheidsmaatregelen

Om jouw persoonsgegevens te kunnen beschermen, vragen wij om geen contactgegevens in het profiel te vermelden. 

Om persoonlijke informatie veilig te houden hebben wij op deze website veel veiligheidsmaatregelen ingebouwd. Communiceer jij buiten Huisdierenoppas.nl om dan kunnen wij jou deze bescherming niet bieden en loop je een groter risico op fraude en andere veiligheidskwesties, zoals phishing.

Voorkom identiteitsfraude

Bij identiteitsfraude maakt men opzettelijk misbruik van jouw persoonlijke gegevens of identificatiemiddelen. Huisdierenoppas.nl vraagt nooit om jouw identiteitsgegevens. In het geval dat er om jouw identiteitsgegevens gevraagd wordt, meld dit gelijk bij ons! Het kan een geval zijn van fraude.

Hoe kan jij als gebruiker fraude voorkomen?

 • Geef jouw persoonsgegevens niet zomaar aan andere gebruikers.
 • Pas op met het versturen van paspoortgegevens, e-mailadressen, telefoonnummers en CV.
 • Word je benaderd door een bedrijf? Google naar informatie over de desbetreffende organisatie, het kan om fraude gaan. Neem direct contact met ons op.

Vermoed je dat jij slachtoffer bent geworden van fraude?

 • Wanneer je denkt slachtoffer geworden te zijn van identiteitsfraude, meld dit dan direct aan ons. Wij kunnen onmiddellijk het account van de fraudeur blokkeren. Zo kunnen wij meerdere slachtoffers voorkomen.
 • Bij het vermoeden van (identiteit)fraude raden wij je aan aangifte te doen bij de Politie.Heb je vragen? Lees onze tips en veel gestelde vragen:

Tips voor huisdiereigenaren 
Veelgestelde vragen door huisdiereigenaren

Tips voor huisdieroppassers
Veelgestelde vragen door huisdieroppassers

Lees ons Privacy beleid

Huisdierenoppas Blog

 • Tips voor een geweldige jaarwisseling met je kat!

  Is jouw kat bang voor vuurwerk? Lees de tips voor een geweldige jaarwisseling met je kat! Met deze tips begin je 2020 goed. Gelukkig nieuwjaar!

  02 december 2019
 • Challenge: Gelukkig nieuwjaar voor je kat

  Help je kat met zo min mogelijk stress door de komende jaarwisseling. De challenge “Gelukkig nieuwjaar voor je kat” loopt tot en met de jaarwisseling.

  01 oktober 2019
 • Zo verbeter je de relatie met je kat

  De ene kat is de andere niet. Ze hebben allemaal hun eigen persoonlijkheid en karakter. De individuele voorkeuren van een kat bepalen hoezeer ze menselijk contact waarderen.

  28 september 2019