Paardenverzorger gezocht?

Als paardenhouder wil je het beste voor je paard, ook op het moment dat je er zelf even niet voor kunt zorgen. Huisdierenoppas.nl biedt particulieren en professionele paardenverzorgers in heel Nederland. De paardenverzorgers van Huisdierenoppas.nl bieden uw paard(en) de persoonlijke aandacht die ze gewend zijn. Uw paard blijft indien gewenst in haar eigen omgeving waardoor dit minimale stress oplevert.

Je kunt op Huisdierenoppas.nl gemakkelijk zoeken naar een paardenoppas of paardenverzorger. Vaak heeft de oppas zelf ook jarenlang paarden gehouden. In het profiel van iedere oppas wordt aangegeven hoeveel ervaring er met paarden is en welke opleidingen er behaald zijn. Vele oppassers hebben de opleiding Paardenhouderij of Dierhouderij afgerond. Heb jij naast paarden nog meer huisdieren en zoek je daarnaast ook een oppas voor je hond, kat, schapen of kippen? Geen enkel probleem! De Huisdierenoppas.nl oppassers geven in hun profiel aan op welke huisdieren ze nog meer kunnen passen.

Hoe vind ik een paardenoppas?

Bij Huisdierenoppas.nl kun je gemakkelijk zoeken naar een paardenoppas service in de buurt die aan jouw wensen voldoet. Zoek op postcode, gebruik de uitgebreide zoekfilters en vind de perfect paardenoppas voor jouw paard(en).

Via de Huisdierenoppas.nl-mailservice kom je direct en veilig in contact met een paardenverzorger van jouw keus. Vervolgens kunnen jullie samen afspraken maken.

Wij adviseren altijd om vooraf kennis te maken met de oppas. Als jullie met elkaar in overeenstemming komen, kun je de paardenverzorger instructies geven. Denk hierbij aan het uitwisselen van contactgegevens, de contactgegevens van de dierenarts en hoefsmid, het voederschema van de paarden en de volgorde van voeren en naar de wei of stal brengen. Gebruik hiervoor tevens het Huisdierenoppas.nl- logboek. Afspraken over betalingen worden altijd gemaakt met de paardenverzorger. 

Bespreek tijdens een intakegesprek het paardenoppas intakeformulier en paardenoppas sleutelcontract om verrassingen tijdens de oppasperiode te voorkomen.

Bekijk hier de oppassers bij u in de buurt.

Bekijk de veel gestelde vragen voor meer informatie over de werking van Huisdierenoppas.nl.
Veel gestelde vragen door huisdiereigenaar
Veel gestelde vragen door huisdierenoppassers

Bijverdienen als paarden verzorger? Aanmelden is gratis!

Huisdierenoppas Blog