Terug naar overzicht

Een huisdierenoppas gezocht?

20 oktober 2017

Als huisdiereigenaar herken je dit wel. Wanneer je op vakantie gaat, ontkom je er niet aan dat je een oppas voor je liefhebbende huisdier moet gaan regelen. Veelal worden buren, vrienden of familie gevraagd om in deze situatie in te springen. Helaas is dit niet voor iedereen mogelijk of kan de huidige oppas juist op dat moment jou niet helpen. In deze gevallen biedt www.huisdierenoppas.nl de ideale uitkomst. Op Huisdierenoppas.nl staan dierenliefhebbers ingeschreven die tijdelijk op het huisdier van iemand uit de buurt zou willen passen. Dit kan variëren van dagelijkse huisbezoeken tot een honden logeerpartijtje bij de hondenoppas thuis. Het voordeel van een huisdierenoppas via Huisdierenoppas.nl is dat je een oppas kan selecteren op basis van dierenkennis. Zoek je iemand met specifieke ervaring met parkieten? Geen probleem! Hier kun je de oppassers gemakkelijk op selecteren. 

Bent u ook op zoek naar een oppas voor uw huisdieren? Plaats dan gemakkelijk een oproep.

Plaats nu een oproep

Huisdierenoppas Blog

 • Tip: Een kat moet spelen! Maar hoe?

  Een kat is een geboren jager. Zijn hele lijf is er op aangepast: door zijn geweldige evenwicht en soepelheid is hij in staat kleine prooidieren te vangen, zijn ogen zijn zo gebouwd dat hij de kleinste beweging in de schemering ziet.

  06 maart 2019
 • Slipketting, Wel of Niet? 

  De slipketting, 30 jaar geleden de normaalste zaak van de wereld om deze te gebruiken bij de opvoeding van je hond maar inmiddels komt er steeds meer een taboe op het gebruik, waarom dat is? Lees er hier meer over...

  10 januari 2019
 • Tip: Welke eisen stelt je kat aan zijn omgeving?

  Liefde, eten, drinken en een dak boven zijn hoofd. Wat kan een kat zich nog meer wensen? Voor het antwoord op deze vraag moeten we kijken naar het dier wat de kat van nature is.

  03 januari 2019