Terug naar overzicht

Een huisdierenoppas gezocht?

20 oktober 2017

Als huisdiereigenaar herken je dit wel. Wanneer je op vakantie gaat, ontkom je er niet aan dat je een oppas voor je liefhebbende huisdier moet gaan regelen. Veelal worden buren, vrienden of familie gevraagd om in deze situatie in te springen. Helaas is dit niet voor iedereen mogelijk of kan de huidige oppas juist op dat moment jou niet helpen. In deze gevallen biedt www.huisdierenoppas.nl de ideale uitkomst. Op Huisdierenoppas.nl staan dierenliefhebbers ingeschreven die tijdelijk op het huisdier van iemand uit de buurt zou willen passen. Dit kan variëren van dagelijkse huisbezoeken tot een honden logeerpartijtje bij de hondenoppas thuis. Het voordeel van een huisdierenoppas via Huisdierenoppas.nl is dat je een oppas kan selecteren op basis van dierenkennis. Zoek je iemand met specifieke ervaring met parkieten? Geen probleem! Hier kun je de oppassers gemakkelijk op selecteren. 

Bent u ook op zoek naar een oppas voor uw huisdieren? Plaats dan gemakkelijk een oproep.

Plaats nu een oproep

Huisdierenoppas Blog

 • Verlatingsangst bij honden

  “Mijn hond heeft verlatingsangst”, is een veelgehoorde kreet onder hondeneigenaren. Zodra zich ‘problemen’ voordoen als een hond alleen thuis is, wordt er gesproken over verlatingsangst.

  21 juni 2022
 • Strijd tegen de coronakilo’s - Honden en overgewicht

  Hebben honden ook last van extra coronakilo’s? Hoe bepaal je of je hond overgewicht heeft en wat kun je doen om tot een ideale conditie te komen? Diervoedingspecialist dr. Joeke Nijboer geeft antwoord.

  23 mei 2022
 • Vakantieplannen? Dierenpensions lijken overvol

  Waar verblijft je huisdier dan? Na twee jaar vol beperkingen lijkt de wereld weer open, veel van ons gaan op reis. Geniet van de voorpret, maar sta ook stil bij waar je je hond onderbrengt.

  09 mei 2022