Terug naar overzicht

Een huisdierenoppas gezocht?

20 oktober 2017

Als huisdiereigenaar herken je dit wel. Wanneer je op vakantie gaat, ontkom je er niet aan dat je een oppas voor je liefhebbende huisdier moet gaan regelen. Veelal worden buren, vrienden of familie gevraagd om in deze situatie in te springen. Helaas is dit niet voor iedereen mogelijk of kan de huidige oppas juist op dat moment jou niet helpen. In deze gevallen biedt www.huisdierenoppas.nl de ideale uitkomst. Op Huisdierenoppas.nl staan dierenliefhebbers ingeschreven die tijdelijk op het huisdier van iemand uit de buurt zou willen passen. Dit kan variëren van dagelijkse huisbezoeken tot een honden logeerpartijtje bij de hondenoppas thuis. Het voordeel van een huisdierenoppas via Huisdierenoppas.nl is dat je een oppas kan selecteren op basis van dierenkennis. Zoek je iemand met specifieke ervaring met parkieten? Geen probleem! Hier kun je de oppassers gemakkelijk op selecteren. 

Bent u ook op zoek naar een oppas voor uw huisdieren? Plaats dan gemakkelijk een oproep.

Plaats nu een oproep

Huisdierenoppas Blog

 • 5 redenen waarom honden trekken aan de lijn

  Waarom trekken honden aan de lijn en wat kun je hieraan doen? Lees de 5 belangrijkste tips van Dominique Verschuren om trekken aan de riem te voorkomen.

  01 maart 2023
 • Welzijnsbewust opvoeden en trainen

  Gelukkig hoor en zie je het steeds meer. Het welzijnsbewust opvoeden en trainen van honden, paarden, katten en kleine knagers. Maar wat houdt dat welzijnsbewust opvoeden en trainen nou eigenlijk in?

  02 februari 2023
 • Wandelen met een hond

  Het klinkt zo alledaags: wandelen met je hond. Dat doet toch iedereen die een hond heeft? Maar wat houdt dat nu eigenlijk in?  En is zo’n wandeling voor iedere eigenaar en iedere hond hetzelfde?

  03 januari 2023