Terug naar overzicht

Een huisdierenoppas gezocht?

20 oktober 2017

Als huisdiereigenaar herken je dit wel. Wanneer je op vakantie gaat, ontkom je er niet aan dat je een oppas voor je liefhebbende huisdier moet gaan regelen. Veelal worden buren, vrienden of familie gevraagd om in deze situatie in te springen. Helaas is dit niet voor iedereen mogelijk of kan de huidige oppas juist op dat moment jou niet helpen. In deze gevallen biedt www.huisdierenoppas.nl de ideale uitkomst. Op Huisdierenoppas.nl staan dierenliefhebbers ingeschreven die tijdelijk op het huisdier van iemand uit de buurt zou willen passen. Dit kan variëren van dagelijkse huisbezoeken tot een honden logeerpartijtje bij de hondenoppas thuis. Het voordeel van een huisdierenoppas via Huisdierenoppas.nl is dat je een oppas kan selecteren op basis van dierenkennis. Zoek je iemand met specifieke ervaring met parkieten? Geen probleem! Hier kun je de oppassers gemakkelijk op selecteren. 

Bent u ook op zoek naar een oppas voor uw huisdieren? Plaats dan gemakkelijk een oproep.

Plaats nu een oproep

Huisdierenoppas Blog

 • Wat is het beste mandje voor mijn kat?

  Katten brengen een groot deel van de dag rustend of slapend door. Het is belangrijk dat ze een comfortabel, warm en veilig plekje hebben. Wat is een goede koop? En waar moet je verder nog op letten?

  02 april 2021
 • Waar laten we Pluto en Boris als we weer weg mogen?

  Hondenbezitters en postbodes hebben de afgelopen maanden tijdens hun dagelijkse rondjes al gemerkt dat het aantal nieuwe honden, de zogenaamde corona-terriers in alle buurten in rap tempo toeneemt.

  07 februari 2021
 • Hoe goed ken jij je kat?

  Ligt jouw kat het liefst de hele dag op schoot? Zijn jouw katten vriendjes van elkaar of vechten ze dagelijks? Is jouw kat gelukkig?

  04 januari 2021