Huisdierenoppas Bianca uit Alphen Aan Den Rijn

 

Mijn naam is Bianca, 32 jaar oud en ik heb een grote liefde voor dieren. Vroeger zelf een pony gehad tot die helaas overleed en nog diverse verzorgpaarden.
Inmiddels is mijn paardenhobby omgeslagen naar hondenhobby en heb ik zelf 2 honden. Bob en Donar, beide met hun eigen rugzakje. Daarnaast heb ik ook nog konijn Pluk en poes Marley, ook beide herplaatsers.
Ik volg de opleiding tot kynologisch instructeur en in januari start ik daarnaast ook met de eerste module voor hondenactiviteitencoach. Uiteindelijk wil ik van mijn hobby mijn werk maken.
Voor nu ben ik naast mijn baan beschikbaar voor het verzorgen van uw geliefde dier. Dit kan zijn een kat/poes, knaagdier/konijn of uw hond. Eventueel behoort een pony/paard verzorgen ook tot de opties, maar het berijden niet. Hond af en toe uitlaten behoort ook tot de opties. Dit zal altijd een individuele, aangelijnde wandeling zijn. Honden met angst zijn geen probleem. De prijzen die ik hier vermeld zijn een indicatie en tijdens een kennismakingsgesprek kunnen we de wensen voor de verzorging bespreken en de prijs afspreken.

Mijn beschikbaarheid

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
Ochtend
Middag
Namiddag
Avond
Bianca
  Bewaren   Bewaard   Direct reageren
 
Woonplaats Alphen Aan Den Rijn
Postcode 2401DB
Leeftijd32
GeslachtVrouw
 
Beantwoorde berichten100%
Gem. reactiesnelheid5 minuten 40 seconden
Lid sindsmaart 2020
Laatste keer ingelogd2 maanden geleden
 
 E-mail adres Geverifiëerd
 Telefoonnummer Geverifiëerd

Past op

  • Kleine Hond
  • Middelgrote Hond
  • Grote Hond
  • Kat
  • Konijn en Knaagdier
  • Paard

Ik bied aan

Huisbezoek
1 Huisbezoek per dag: 12.50
Hondenuitlaatservice
Wandelen met de hond: 15