Huisdierenoppas Tamara uit Alphen Aan Den Rijn

 

Beste baasjes,
Mijn naam is Tamara en ik zou het super leuk vinden om uw huisdieren liefdevol en zorgzaam te verzorgen als uw betrouwbare dierenoppas. Ik hou heel erg van dieren en geniet ervan om omringd te zijn met hun gezelschap. Helaas is het voor mij niet mogelijk om huisdieren thuis te hebben, dus hierbij biedt dit werk mij de perfecte gelegenheid om toch met huisdieren bezig te zijn.

Mijn ervaring met dieren is divers waarbij ik kennis heb opgedaan over verschillende dieren. In het verleden heb ik lieve chinchilla's en gerbils gehad, waardoor ik begrijp welke aandacht en zorg elk dier nodig heeft. Een paar jaar geleden heb ik ook een uitlaathondje gehad die ik wel eens uitliet, maar deze is helaas overleden. Nu ik zelf geen huisdieren heb, sta ik te popelen om iets bij te kunnen verdienen om uw huisdieren een tijdje te verzorgen.
U kunt erop vertrouwen dat ik de veiligheid en het welzijn van uw huisdier als hoogste prioriteit zie. Ik ben zeer toegewijd aan hun gezondheid en geluk, en ik zal ervoor zorgen dat ze de nodige aandacht, beweging en genegenheid krijgen.
Als u mijn diensten als dierenoppas kiest, kunt u rekenen op een liefdevolle en verantwoordelijke verzorger voor uw geliefde huisdieren. Ik kijk er naar uit om uw huisdier(en) te verwelkomen. Aarzel niet om contact met mij op te nemen om meer te weten te komen over mijn beschikbaarheid en hoe ik uw dier(en) kan verwennen :).

Met vriendelijke groeten,
Tamara

Mijn beschikbaarheid

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
Ochtend
Middag
Namiddag
Avond
Huisdierenoppas Tamara uit Alphen Aan Den Rijn
  Bewaren   Bewaard   Direct reageren
 
Woonplaats Alphen Aan Den Rijn
Postcode 2408PA
Leeftijd24
GeslachtVrouw
 
Beantwoorde berichten50%
Gem. reactiesnelheid1 uur 3 minuten
Lid sindsseptember 2023
Laatste keer ingelogd1 week geleden
 
 E-mailadres Geverifiëerd

Past op

  • Kleine Hond
  • Middelgrote Hond
  • Grote Hond
  • Kat
  • Konijn en Knaagdier
  • Amfibie
  • Reptiel
  • Vis
  • Vogel

Ik bied aan

Huisbezoek
1 Huisbezoek per dag: 8
2 Huisbezoeken per dag: 13
3 Huisbezoeken per dag: 18
Hondenuitlaatservice
Wandelen met de hond: 9
Extra hond: 5

Service

 Planten water geven
 Brievenbus legen
 Stofzuigen
Toon meer...

Service voor hondenoppas

 Individuele wandelingen
Toon meer...