Kattenoppas Anne F. uit Amstelveen

 

High Paw! Aangenaam, ik ben Anne F., 37 jaar oud en woon met mijn twee katten in Amstelveen. My first born: poes Jack (roepnaam: 'Jacky'), 1,5 jaar oud, 50% Main Coone, 50% EK (en 100% diva). In de veronderstelling dat ik haar aanschafte als een mannetje, noemde ik haar Jack. Na een paar weken werd duidelijk dat 'hij' toch echt lady 'Jacky' was.

Katten zouden niet alleen moeten opgroeien, dus na een klein half jaar kwam baby James erbij. Ook (en bewust) een dame, en haar roepnaam is Jaimy (of op z'n Frans uitgesproken: Zjamíe). Dikke vriendinnen zijn het, althans, meestal.

Dit jaar ben ik - voor het eerst sinds ik de dametjes in huis heb rond sjezen - 2 weken op vakantie gegaan. Omdat ik weet hoe moeilijk dat is en omdat ik weet hoe zielsgelukkig je bent als je ziet dat ze in goede handen thuis kunnen blijven, help ik jou graag om ook met een gerust hart van huis te gaan. Als jij weg bent, krijgen jouw katten de aandacht die ze verdienen en de verzorging waar ze aan gewend zijn. Stuur me zeker een berichtje om de mogelijkheden te bespreken, ook voor permanente dagen.

Liefs!

Mijn beschikbaarheid

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
Ochtend
Middag
Namiddag
Avond
Kattenoppas Anne F. uit Amstelveen
  Bewaren   Bewaard   Direct reageren
 
Woonplaats Amstelveen
Postcode 1183Pk
Leeftijd38
GeslachtVrouw
 
Lid sindsaugustus 2023
Laatste keer ingelogd2 maanden geleden
 
 E-mailadres Geverifiëerd

Past op

  • Kat

Ik bied aan

Huisbezoek
1 Huisbezoek per dag: 8.50
2 Huisbezoeken per dag: 15
3 Huisbezoeken per dag: 22.50

Ervaring met Kat

 American Bobtail
 Bengaal
 Brits Korthaar
 Europese korthaar
 Maine Coon
 Noorse Boskat
 Siberische Boskat
Toon meer...