Kattenoppas Safae uit Amsterdam

 

Mijn motivatie voor het solliciteren als dierenoppasser is omdat ik een echte liefhebber ben van huisdieren, specifiek katten. Ik heb veel ervaring opgedaan door het verzorgen van mijn eigen kat Nisrae. Ik geniet altijd van Nisrae haar gezelschap en het verzorgen van haar geeft me voldoening.

Het verzorgen van Nisrae heeft mij ook geleerd hoe belangrijk het is om een band met dieren op te bouwen en ze de aandacht te geven die ze verdienen. Ik heb gemerkt dat ik een natuurlijk talent heb om met dieren om te gaan en ik geniet er enorm van om tijd met hen door te brengen. Dit is dan ook de reden waarom ik graag als dierenoppasser aan de slag zou willen gaan.

Daarnaast heb ik veel kennis over huisdieren en het verzorgen van dieren. Ik ben betrouwbaar, liefdevol en geduldig. Ik ben enthousiast om mijn kwaliteiten en ervaring in te zetten als dierenoppasser. Het zou een eer zijn om de verantwoordelijkheid te krijgen om voor andermans huisdieren te zorgen. Ik ben ervan overtuigd dat ik een geweldige oppasser zou zijn voor katten en andere huisdieren, en ik kijk er naar uit om mijn kennis en ervaring in te zetten om het leven van huisdieren te verbeteren.

Ik hoop dat ik dan ook mijn passie voor dieren met u kan delen.

Mijn beschikbaarheid

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
Ochtend
Middag
Namiddag
Avond
Kattenoppas Safae uit Amsterdam
  Bewaren   Bewaard   Direct reageren
 
Woonplaats Amsterdam
Postcode 1382XE
Leeftijd24
GeslachtVrouw
 
Beantwoorde berichten100%
Lid sindsmei 2023
Laatste keer ingelogd2 weken geleden
 
 E-mailadres Geverifiëerd

Past op

  • Kat

Ik bied aan

Huisbezoek
1 Huisbezoek per dag: 10
2 Huisbezoeken per dag: 17.50

Opleiding

 EHBO certificaat
Toon meer...

Service

 Planten water geven
 Brievenbus legen
 Stofzuigen
Toon meer...

Ervaring

 Ervaring met medicijnen toedienen
Toon meer...

Mijn huisdieren