Huisdierenoppas Sanne uit Bergambacht

 

Beste lezer,

Mijn naam is Sanne, en ik ben de trotse eigenaar van 2 konijnen. Ik ben al van jongs af aan een echte dierenvriend, Ik heb een huisje in Bergambacht en ik ben 21 jaar. Ik heb een fulltime baan (32 uur) maar ik heb nog genoeg vrije tijd over om op uw huisdier(en) te passen. ik ben van maandag tot en met donderdag vanaf 5 uur beschikbaar en van vrijdag tot en met zondag te hele dag. Ik beschik nog niet over een auto en/of een rijbewijs dus het moet op fiets afstand vanaf Bergambacht zijn. (ter indicatie, Bergambacht, Schoonhoven, Bergstoep, Ammerstol etc is allemaal te doen op de fiets vanaf Bergambacht. Mocht ik te ver wonen en heb je echt een oppas nodig stuur dan ook vooral een bericht en wellicht komen we samen tot een oplossing.

Kleine huisdieren mogen ook eventueel bij mij komen logeren voor 5 euro per dag. Aangezien ik in een klein flatje woon is deze mogelijkheid er niet standaard voor honden en katten omdat die over het algemeen meer ruimte nodig hebben dan een hamster bijvoorbeeld. Ook hierin geld mocht je echt iets nodig hebben komen we er vast wel uit!

Mijn ervaring is voornamelijk met konijnen maar honden/katten en knaagdieren kan ik ook zeer goed mee overweg. Bij vragen en of interesse kan jij mij een berichtje via de site of een e-mail sturen. De reden dat ik mij aanmeld als oppas is omdat ik graag met dieren bezig ben en ik wel een extra zakcentje kan gebruiken. Ik ben zeer gemotiveerd en het lijkt mij heel leuk om op jouw huisdier te komen oppassen! Ik hoor het graag.

Sanne

Sanne
( 2 beoordelingen )
  Bewaren   Bewaard   Direct reageren
 
Woonplaats Bergambacht
Postcode 2861DH
Leeftijd21
GeslachtVrouw
 
Beantwoorde berichten100%
Gem. reactiesnelheid13 minuten 10 seconden
Lid sindsseptember 2019
Laatste keer ingelogd1 week geleden
 
 E-mail adres Geverifiëerd
 Telefoonnummer Geverifiëerd

Past op

  • Kleine Hond
  • Middelgrote Hond
  • Grote Hond
  • Kat
  • Konijn en Knaagdier
  • Vis
  • Vogel

Mijn beschikbaarheid

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
Ochtend
Middag
Namiddag
Avond

Ik bied aan

Huisbezoek
1 Huisbezoek per dag: 5
2 Huisbezoeken per dag: 10
3 Huisbezoeken per dag: 15
Dagoppas bij jou thuis
Ik kom overdag bij jou in huis: 15
1 extra huisdier: 5
Dag en nacht oppas bij jou thuis
Ik logeer bij jou in huis: 20
1 extra huisdier: 5
Hondenuitlaatservice
Wandelen met de hond: 5
Extra hond: 5

Woning

 Appartement
Toon meer...

Service

 Planten water geven
 Brievenbus legen
 Stofzuigen
 Huisdierentoilet verschonen
Toon meer...

Ervaring

 Ervaring met hoknijt bij konijnen
 Ervaring met medicijnen toedienen bij konijnen
Toon meer...

Service voor hondenoppas

 Lange wandelingen
 Wandelingen door het park
 Individuele wandelingen
 Groepswandelingen
Toon meer...

Mijn huisdieren

Waardering (2)  

Michel Michel
Augustus 2020

Sanne is echt een topper, laatst twee weken me drie katten gedaan ivm vakantie. Keurig netjes, extra services worden netjes verleent, post wordt netjes weggelegd, kattentoilet goed gedaan, zelfs op de dag van thuiskomst zodat ik niet direct dat moet gaan regelen. Huis netjes bijgehouden met stofzuigen. Betrouwbaar persoon die graag even meedenkt, evt een foto van de katten stuurt, erg leuk. Kortom, Katjes blij, ik blij en Sanne vond Bob, tevie en Levi ook erg leuk!

Eleni Eleni
Augustus 2020

Ze heeft goed op onze huidieren gepast en mooi uitgevoerd wat we gevraagd hadden. Ze heeft ook foto's gestuurd van de dieren toen wij nog op vakantie waren. Erg tevreden!