Huisdierenoppas Bo uit Berkel En Rodenrijs

 

Hallo! mijn naam is Bo en ik ben twintig jaar oud. Ik zit in mijn examenjaar van de opleiding Dierenartsassistente-paraveterinair. Je kan het al raden, ik ben dus gek op dieren! Dit is dan ook een super bijbaan voor naast mijn opleiding. Ik ben gek op veedieren maar ook de kleine huisdieren doen het goed bij mij!

Ik heb zelf een valkparkiet en een hamstertje. Samen met mijn vriend hebben we twee lieve Nederlandse hangoor dwerg konijnen. Omdat ik thuis aan een drukke weg wonen is het voor ons geen optie eventuele viervoeters te nemen die zelf hun gang willen gaan buiten of meer beweging nodig hebben. Dat neemt niet weg dat ik gek ben op honden en grote wandelingen. Ik heb verschillende stages gehad zowel bij dierenklinieken als bij bijvoorbeeld een honden uitlaat service. Tot nu toe heb ik twee vasten oppasadresjes en ik ben erg enthousiast om er nog meer te krijgen! Diersoort en ras is geen enkel probleem.

Ik heb gewerkt als verloskundige bij schapen zowel in Nederland en een maand in Engeland. Ik heb een maand stage gelopen bij een honden uitlaat service. Ook heb ik een maand stage gelopen in Griekenland bij een honden en katten asiel. Verder heb ik meerdere dierenkliniek stages erop zitten. Via een stage bij een kliniek in Alphen ben ik ook vrijwilliger geworden bij de Zorg voor egel stichting uit Alphen. We hebben thuis ondertussen al drie egeltjes weer top gezond gemaakt en uitgezet.

Ik ben bijna zo goed als geslaagd voor de opleiding tot dierenartsassistente-paraveterinair. Het theorie gedeelte heb ik ondertussen als afgerond met voor elk vak minimaal een 7,5 gemiddeld! Alleen nog wat praktijk examens dus. Hiervoor loop ik nu tien weken in een dierenkliniek wat ik onwijs leuk vind. Ik wil dan ook graag mijn oppas adressen gaan combineren met he...

Toon meer...
Bo
( 2 beoordelingen )
  Bewaren   Bewaard   Direct reageren
 
Woonplaats Berkel En Rodenrijs
Postcode 2651 BR
Leeftijd20
GeslachtVrouw
 
Beantwoorde berichten83%
Gem. reactiesnelheid19 uur 54 minuten
Lid sindsjuni 2020
Laatste keer ingelogd1 week geleden
 
 E-mail adres Geverifiëerd
 Telefoonnummer Geverifiëerd

Past op

  • Kleine Hond
  • Middelgrote Hond
  • Grote Hond
  • Kat
  • Konijn en Knaagdier
  • Vis
  • Vogel
  • Paard
  • Boerderijdier

Mijn beschikbaarheid

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
Ochtend
Middag
Namiddag
Avond

Ik bied aan

Huisbezoek
1 Huisbezoek per dag: 12.50

Opleiding

 Opleiding paraveterinair
 Vakbekwaamheid honden en katten
 Dierenartsassistente
 Dierenverzorging
 dieren EHBO
Toon meer...

Service

 Planten water geven
 Brievenbus legen
 Haal en breng service
 Stofzuigen
 Andere schoonmaak taken
 vachtverzorging
Toon meer...

Ervaring

 Ervaring met medicijnen toedienen
 met paarden en landbouwhuisdieren
 knaagdieren oppas
 honden uitlaatservice
 kattenopas
Toon meer...

Service voor hondenoppas

 Lange wandelingen
 Ervaring met puppy's
 Wandelingen op het strand
 Wandelingen door het park
 Wandelingen in het bos
 Individuele wandelingen
 Groepswandelingen
Toon meer...

Mijn huisdieren

Waardering (2)  

Atty Atty
September 2020

Bo heeft op onze twee katten gepast tijdens onze vakantie. Ze is ontzettend vriendelijk en we hadden er daarom ook gelijk een goed gevoel bij! We kregen tijdens de vakantie een paar keer foto's van de beestjes toegestuurd en ook toen we thuis kwamen had ze alles keurig achtergelaten. Dikke aanrader dus! Bo, veel dank nogmaals!

Lieselotte Lieselotte
Juni 2021

Bo heeft een week op onze twee katten gepast en dat ging supergoed! Onze twee dames zijn nogal bang voor onbekende mensen maar met haar rustige aanpak wist Bo in de loop van de week toch hun vertrouwen te winnen. Het was ook heel leuk dat Bo een paar foto’s stuurde om te laten zien hoe het ging. Bij onze volgende vakantie vragen we haar zeker opnieuw!