Huisdierenoppas Sanne uit Beverwijk

 

Hoi lieve dierenvrienden!

Ik ben Sanne, 34 jaar, en altijd al gek op dieren geweest. Maar dat zullen de meesten hier zijn. Ik heb altijd met dieren willen werken, maar uiteindelijk ben ik de (digitale) grafische sector in gerold. Ik doe mijn werk bij de krant met plezier, maar dat is vaak best intens met (helaas) alle ellende op de wereld. In het kattenoppassen heb ik veel plezier en het is voor mij ook een welkom stukje vrolijkheid en gezelligheid naast mijn andere werk. Ik heb meer dan 10 jaar als vrijwilliger bij de Dierenambulance gewerkt, maar kon dat niet meer combineren. Inmiddels heb ik al een aantal vaste oppas-adresjes, maar er is zeker ruimte voor meer!

Ik heb zelf twee katten: Thor en Loki (broertjes). Ik ben een kattenmens, maar ik vind andere dieren ook heel leuk. Thuis hadden we op het hoogtepunt 3 katten, een konijn, tamme ratjes, een hamster en vissen. Als ik ooit wat minder ga werken, zou ik nog graag een hondje willen.

Mijn eerste interesse gaat dus uit van kattenoppas, maar ook knaagdieren zijn helemaal oké. Honden (uitlaten) sta ik zeker voor open. Maar zoals gezegd heb ik daar nog weinig ervaring mee. Dus dat hangt erg af van de hond in kwestie. Vragen mag altijd!

Ik kom graag bij jullie in huis langs. Mijn eigen katten houden hun "koninkrijk" namelijk liever voor zichzelf. Op dagen dat ik thuiswerk en in de weekeinden kan ik meerdere keren langskomen. Op dagen dat ik naar kantoor moet (ma/di meestal), zijn de mogelijkheden beperkter. Meestal doe ik dan 1 x wat korter in de ochtend en eventueel dan nog een keer langer in de avond na werk. Per 1-1-2024 ben ik standaard in de oneven weken op de woensdag vrij. Maar overleg vooral even of het matcht qua wensen/voorkeuren. Communicatie is het halve werk :)

In gev...

Toon meer...

Mijn beschikbaarheid

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
Ochtend
Middag
Namiddag
Avond
Huisdierenoppas Sanne uit Beverwijk

( 4 beoordelingen )
  Bewaren   Bewaard   Direct reageren
 
Woonplaats Beverwijk
Postcode 1944SR
Leeftijd34
GeslachtVrouw
 
Beantwoorde berichten90%
Lid sindsmei 2023
Laatste keer ingelogd1 maand geleden
 
 E-mailadres Geverifiëerd

Past op

  • Kleine Hond
  • Middelgrote Hond
  • Kat
  • Konijn en Knaagdier

Ik bied aan

Huisbezoek
1 Huisbezoek per dag: 15
2 Huisbezoeken per dag: 20
Hondenuitlaatservice
Wandelen met de hond: 10
Extra hond: 5

Service

 Planten water geven
 Brievenbus legen
 Stofzuigen
Toon meer...

Ervaring met Kat

 Europese korthaar
 Maine Coon
 Oosters Korthaar
 Siamees
Toon meer...

Waardering (4)