Hondenoppas Simone uit Den Haag

  Den Haag , Scheveningen
 

Ik heb een aantal jaar een hond gehad waar ik altijd mee wandelde. Lupa was een grote hond die ik heb meegenomen uit Rhodos. Helaas hebben we hem veel te vroeg moeten laten inslapen omdat hij een heel grote tumor had in zijn rug- en achterpootspieren. Het gemis is groot, de gezelligheid in huis en onze wandelingen.

Omdat ik nu nog niet toe ben aan het hebben van een eigen hond maar wel de gezelligheid van een hond wil hebben waar ik fijn mee kan wandelen, stel ik mij beschikbaar als oppasser of uitlaatservice. U kunt uw hond bij mij brengen of ik kom bij u langs om hem uit te laten.

Kom ik bij u langs dan loop ik 1 uur met uw hond. Aangezien ik op de fiets kom, is mijn totale reistijd maximaal 30 minuten (15 minuten heen en 15 minuten terug). Wilt u dat uw hond meer dan 1 keer per dag wordt uitgelaten dan bied ik ook dagopvang aan.

Brengt u uw huisdier bij mij dan neem ik de dagelijkse verzorging op mij. Ik woon op Scheveningen en loop dan door de duinen, in het bos of op het strand. De ideale locatie voor uw huisdier om te wandelen! U dient wel zelf het voer mee te nemen. Uw hond dient wel met katten te kunnen omgaan want wij hebben een Brits Korthaar.

Ik hoop u en uw huisdier graag een keer te mogen ontmoeten.

Simone
  Bewaren   Bewaard   Direct reageren
 
Woonplaats Den Haag
Postcode 2587WB
Leeftijd58
GeslachtVrouw
 
Lid sindsaugustus 2020
Laatste keer ingelogd4 weken geleden
 
 E-mail adres Geverifiëerd

Past op

  • Kleine Hond
  • Middelgrote Hond
  • Grote Hond

Mijn beschikbaarheid

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
Ochtend
Middag
Namiddag
Avond

Ik bied aan

Dagopvang bij mij thuis
Dagopvang bij oppas: 15
1 extra huisdier: 7.50
Hondenuitlaatservice
Wandelen met de hond: 7.50
Extra hond: 2.50

Ervaring met Kleine Hond

 Jack Russell Terriër
 Kaninchen Teckel dashond
 Kruising
Toon meer...

Ervaring met Kat

 Brits Korthaar
Toon meer...