Huisdierenoppas Esther uit Doesburg

 

Ben een grote dierenvriend. Heb veel ervaring met honden en ook het verzorgen van andere dieren is voor mij geen probleem. Op dit moment hebben wij zelf een kat. Tevens laat ik regelmatig honden uit. Op het gebied van honden heb ik mij hobbymatig verder in hun gedrag verdiept en er ervaring mee opgedaan (opleiding kynologisch instructeur en hondengedragstherapie). Door mijn wisselende diensten in de zorg is uitlaten niet altijd op vaste dagen mogelijk. Voor het verzorgen van uw huisdier thuis, kan mijn man (die al met pensioen is) mij altijd ondersteunen. Ook hij is een groot dierenliefhebber.

Esther
( 1 beoordeling )
  Bewaren   Bewaard   Direct reageren
 
Woonplaats Doesburg
Postcode 6981 CP
Leeftijd56
GeslachtVrouw
 
Beantwoorde berichten100%
Gem. reactiesnelheid33 minuten 4 seconden
Lid sindsjuli 2020
Laatste keer ingelogd2 maanden geleden
 
 E-mail adres Geverifiëerd

Past op

  • Kleine Hond
  • Middelgrote Hond
  • Grote Hond
  • Kat
  • Konijn en Knaagdier
  • Vogel

Mijn beschikbaarheid

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
Ochtend
Middag
Namiddag
Avond

Ik bied aan

Huisbezoek
1 Huisbezoek per dag: 5
2 Huisbezoeken per dag: 10
3 Huisbezoeken per dag: 15
Hondenuitlaatservice
Wandelen met de hond: 10
Extra hond: 5

Waardering (1)  

Ria Ria
April 2021

Hier 5 Gouden sterren voor Esther en haar man Roel.
Mijn 2 lieve poezen, kater Harry en poes Loes, waarvan Harry bewerkelijk is door zijn leeftijd/ziekte en daardoor lang over zijn eten doet, zijn in uitstekende en liefdevolle handen bij Esther en Roel.
Na iedere voerbeurt, vaak 2 x per dag, word ik via app en vaak foto's op mijn werk op de hoogte gehouden over of Harry goed gegeten heeft. Eet hij op zijn vaste eetplek minder goed, dan doen Esther en Roel pogingen hem op een andere plek tóch te laten eten wat vaak nog lukt ook. Heerlijk om met het geruststellende gevoel op je werk te zijn en te weten dat de katten uitstekend verzorgd worden.
Ongevraagd en onafgesproken zie ik regelmatig verschoonde kattenbakken bij thuiskomst, en ik zie dat er nog wel meer gebeurt terwijl Esther of Roel wachten totdat Harry uitgegeten is. Dierenliefhebbers pur sang met een groot hart en oog voor wat er allemaal bij dierverzorging komt kijken. Ook wordt er goed meegedacht als Harry's trek in eten weer eens tegenvalt. de appjes met evt redenen en goede ideeën om iets te proberen te verbeteren komen vanzelf binnen. Loes wordt graag geaaid en gekroeld, zij is altijd blij als Esther of Roel komen, ze gaat er al voor liggen! Als ik hier 10 sterren kon geven voor de verzorging van mijn poezen door Esther en Roel dan had ik dát gedaan. Ze zijn echt GOUD!

Ria Wijman