Knaagdierenoppas Jiske uit Dongen

  Dongen
 

Konijnen oppas aangeboden

Hey beste konijneneigenaar,

Wilt u graag op vakantie of een dagje op pad maar weet u niet waar u uw lieve konijn(tjes) moet laten? Dan bent u aan het juiste adres!

Ik ben Jiske, geboren in 2009, Ik ben mogelijk wat jong maar wijs. Want ik weet precies wat ik later wil doen: op dieren passen. En daar ben ik dus al serieus mee begonnen. Ik heb al 3 jaar lang ervaring met eigen konijnen. En pas sinds 2022 op konijnen van anderen op. Ik heb inmiddels tevreden klanten en blije konijnen verzorgt.

Als u mij op uw konijn(en) laat oppassen zijn er een paar dingen die u moet weten. Uw konijn(en) kunnen via de tralies van het hok andere dieren zien en ruiken, met name een hond, 2 katten en 2 konijnen. Maar ze kunnen niet bij uw konijn(en) in het hok komen en er is voldoende afstand tussen.
Het voer is inclusief dus u hoeft geen voer mee te nemen (of als u wilt kan het wel natuurlijk). En als het mag van u krijgen ze soms ook groente, fruit, hooi en soms als het warm is een fruit ijsje (zelf gemaakt en volgens gezonde richtlijnen). Naast alle aandacht en knuffels.
Mijn ouders staan in nood altijd paraat maar dat is tot nu toe nooit nodig geweest want ik draai mijn eigen business.

De prijs is 5 euro per dag voor 1 konijn, 8 euro per dag voor 2 konijnen en 10 euro voor 3 konijnen, heeft u meer dan 3 konijnen dan bespreken we de prijs nog. Ze kunnen niet ontsnappen uit het hok en ren want het zit stevig in elkaar en er zit gaas onder. Wel kunnen ze lekker een beetje graven tot dat ze bij het gaas aan komen. Het deurtje tussen het hok en de ren staat niet altijd open het staat alleen open als ik erbij sta om toezicht te houden. En als u wilt kan ik af en toe foto's sturen van uw konijn(en) zodat u weet hoe het er me...

Toon meer...

Mijn beschikbaarheid

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
Ochtend
Middag
Namiddag
Avond
Knaagdierenoppas Jiske uit Dongen
  Bewaren   Bewaard   Direct reageren
 
Woonplaats Dongen
Postcode 5102AD
Leeftijd15
GeslachtVrouw
 
Lid sindsapril 2023
Laatste keer ingelogd3 maanden geleden
 
 E-mailadres Geverifiëerd
 Telefoonnummer Geverifiëerd

Past op

  • Konijn en Knaagdier

Ik bied aan

Dag en nacht opvang bij mij thuis
Huisdier logeert bij oppas: 0