Hondenoppas Leonie uit Dordrecht

 

Hoi! Ik ben Leonie:

Een betrouwbare, niet-rokende dierenliefhebster met meer dan 10 jaar ervaring.

Ik ben op dit moment op sabbatical en mis mijn hond enorm (die is op dit moment helaas in het buitenland bij mijn ex!) dus pas vooral op honden omdat ik er echt heel erg blij van wordt.

Ik heb in de afgelopen 10 jaar al op meer dan 200 dieren over de hele wereld mogen passen: van katten, honden en vissen tot zelfs paarden, koeien, geiten, ezels, ganzen en kippen. Ik hou onwijs van dieren, de natuur, mindfulness, avontuur, sporten en reizen. Ik ben op dit moment op sabbatical en mis mijn vorige hond enorm, en dat geeft me veel motivatie en ruimte om op een hondje te passen.

Wil je graag wat meer over mij weten? Dit zijn een aantal van mijn reviews die ik heb ontvangen op andere huisoppas sites:

"Leonie was echt fantastisch! Ik raad haar ten zeerste aan als dierenoppas! Ze houdt duidelijk van honden en mijn honden ook van haar! Ze zorgde goed voor onze zes (een hele handvol!) windhonden, speelde met ze en ging met ze wandelen. Ze begon ze zelfs te leren niet op mensen te springen! Ze was altijd in communicatie en stuurde ons updates, foto's en video's. Leonie is heel lief, warm, volwassen en verantwoordelijk en we zouden haar graag weer terug willen hebben! Het huis was perfect schoon en in orde toen we terugkwamen. Heel erg bedankt Leonie!!!
- Ursula, Rome, Italië

"Als je op zoek bent naar iemand die heel goed voor je huis en huisdier kan zorgen, dan val je met Leonie met je neus in de boter! Iedere keer als ze in mijn huis verblijft, zorgt ze er goed voor. En ze heeft een speciale band met mijn kat, Cali, sinds ze voor het eerst bij ons kwam. Ze is eerlijk, communiceert goed en heeft een hoge mate van verantwoordelijk...

Toon meer...

Mijn beschikbaarheid

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
Ochtend
Middag
Namiddag
Avond
Hondenoppas Leonie uit Dordrecht
  Bewaren   Bewaard   Direct reageren
 
Woonplaats Dordrecht
Postcode 3314BH
Leeftijd33
GeslachtVrouw
 
Beantwoorde berichten67%
Gem. reactiesnelheid2 dagen 21 uur
Lid sindsdecember 2023
Laatste keer ingelogd3 maanden geleden
 
 E-mailadres Geverifiëerd
 Telefoonnummer Geverifiëerd

Past op

  • Kleine Hond
  • Middelgrote Hond
  • Grote Hond

Ik bied aan

Dagopvang bij mij thuis
Dagopvang bij oppas: 10
1 extra huisdier: 5
Dag en nacht opvang bij mij thuis
Huisdier logeert bij oppas: 20
1 extra huisdier: 10

Ervaring met Kleine Hond

 Dwergteckel dashond
Toon meer...

Ervaring met Middelgrote Hond

 Spaanse Waterhond
 Tibetaanse Terriër
Toon meer...

Ervaring met Grote Hond

 Duitse Herder
 Saluki
Toon meer...