Huisdierenoppas Sara uit Eindhoven

  Eindhoven , Woensel-Zuid
 

(English below)
Hallo, mijn naam is Sara, ben 44 jaar oud en woonachtig in Eindhoven samen met mijn man en onze 2 schatten van poezen, Sushi en Wasabi. Van jongs af aan heb ik katten om me heen en ik zou mijn leven zonder hen ook niet voor kunnen stellen. In mijn vrije tijd besteed ik dan ook aardig wat tijd aan onze beestjes en zijn ze één van de belangrijskte dingen in mijn leven.

Hoe ik te werk ga;
Ik kom bij u op huisbezoek. Dit doe ik naast mijn dagelijkse werk binnen de ouderenzorg, wat flexibel is, dus het tijdstip van bezoek zal wat kunnen variëren.
Een huisbezoek houd in dat ik 30 minuten (excl reistijd) bij u langs kom. Die tijd zal ik besteden om uw kat(ten) zoveel mogelijk te voorzien van wat ze nodig hebben. Wat dat is, dat wil ik graag met u bespreken in een kennismakingsgesprek.
Wanneer ik voor dit gesprek langs mag komen wil ik natuurlijk met u kennismaken, maar vooral ook met de kat(ten) waar het om gaat. Ik hoor dan graag alle ins en outs over de kat(ten), bijvoorbeeld waar reageren ze het beste op, hoe kan ik ze het beste benaderen, waar spelen ze graag mee, wat zijn de lig en/of verstopplekjes etc. Daarmee hoop ik een goede start te kunnen maken op het moment dat ik langs ga komen. Samen met u wil ik dan ook verder afspraken maken over hoe de kat(ten) het beste verzorgd kan worden. Welk eten, hoeveelheid eten, verschoning kattenbak en alles wat verder nog van belang is. Zelf vind ik het altijd fijn om achteraf te horen hoe het met mijn katten gegaan is in mijn afwezigheid. Ook hierover kunnen we afspraken maken. Misschien kan ik een klein logboekje bijhouden of via de whatsapp af en toe een berichtje en foto's sturen, afhankelijk van de wensen.
Wanneer er nog wensen zijn t.a.v. planten water geven post opruimen of de gordi...

Toon meer...

Mijn beschikbaarheid

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
Ochtend
Middag
Namiddag
Avond
Huisdierenoppas Sara uit Eindhoven
  Bewaren   Bewaard   Direct reageren
 
Woonplaats Eindhoven
Postcode 5621aj
Leeftijd46
GeslachtVrouw
 
Beantwoorde berichten50%
Lid sindsdecember 2021
Laatste keer ingelogd2 maanden geleden
 
 E-mailadres Geverifiëerd
 Telefoonnummer Geverifiëerd

Past op

  • Kat
  • Konijn en Knaagdier

Ik bied aan

Huisbezoek
1 Huisbezoek per dag: 13.50