Kattenoppas Lindsay uit Eindhoven

  Eindhoven , Gestel
 

Kattengedragstherapeut in opleiding/Cat Behaviorist in training πŸˆβ€β¬›

(English below)

𝕆𝕍𝔼ℝ 𝕄𝕀𝕁
Dieren zijn altijd mijn grootste passie geweest. Mijn man en ik hebben thuis een hele gezellige beestenboel; een Chow Chow genaamd Pumba en 2 katten genaamd Charlie & Billie. Zij zijn mijn alles, en omdat ik begrijp hoe belangrijk het is om met een gerust hart van huis te kunnen gaan, bied ik mijn kennis, kunde en liefde aan om u te ontzien van huisdierzorgen tijdens uw afwezigheid.

𝔼ℝ𝕍𝔸ℝ𝕀ℕ𝔾
Sinds 3,5 jaar ben ik huisoppas via waarbij ik me heb gespecialiseerd in katten. In september 2023 ben ik vanwege deze groeiende interesse gestart met de opleiding Gedragstherapie voor Katten aan de Tinley Academie. Deze volg ik momenteel met veel enthousiasme. Ook ben ik inmiddels lid van het TNR-team als vrijwilliger bij Stichting Regionale Opvang Zwerfkatten Eindhoven, onderdeel van de Dierenambulance. Als gedragsdeskundige in opleiding ben ik in staat het gedrag van uw kat te observeren en analyseren, en indien nodig op tijd aan de bel te kunnen trekken. Ook heb ik ervaring met o.a. het toedienen van medicatie, vachtverzorging, nagels knippen en (oppervlakkige) wondverzorging -wat al meerdere tripjes naar de dierenarts heeft bespaard.

πŸˆβ€β¬› β„π•Œπ•€π•Šπ”Ήπ”Όβ„€π•†π”Όπ•‚π”Όβ„•
In het algemeen ervaren katten de minste stress in hun eigen territorium. In dat geval is een huisbezoek de beste optie, zo kunnen zij zoveel mogelijk hun eigen routine behouden. Een huisbezoek duurt ongeveer 30 minuten. Soms wat langer; sommige katten hebben wat meer knuffel- en/of speeltijd nodig. Ik vind het vooral belangrijk om te kijken naar de individuele behoefte van de kat. Tijdens een huisbezoek zal ik...

Toon meer...

Mijn beschikbaarheid

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
Ochtend
Middag
Namiddag
Avond
Kattenoppas Lindsay uit Eindhoven
  Bewaren   Bewaard   Direct reageren
 
Woonplaats Eindhoven
Postcode 5654JN
Leeftijd36
GeslachtVrouw
 
Lid sindsoktober 2023
Laatste keer ingelogd3 weken geleden
 
 E-mailadres GeverifiΓ«erd
 Telefoonnummer GeverifiΓ«erd

Past op

  • Kat

Ik bied aan

Huisbezoek
1 Huisbezoek per dag: 25
2 Huisbezoeken per dag: 45

Opleiding

 Certificaat medewerker dierenasiel
 Gedragsbeoordeling
 Kynologisch gedragstherapeut
 Dierenverzorging
Toon meer...

Service

 Planten water geven
 Brievenbus legen
Toon meer...

Ervaring

 Ervaring met medicijnen toedienen
 Ervaring met probleemgedrag
 EHBO
 Extra zorg senior kat
 Vachtverzorging & nagels knippen
Toon meer...