Kattenoppas Anne uit Geldrop

  Geldrop
 

Kattenenthousiast die ervan droomt om kattengedragsdeskundige te worden!

Beste lezer,

Bedankt voor het bekijken van mijn profiel! Hieronder vertel ik graag wat meer over mijzelf en over wat u van mij als huisdierenoppas tijdens uw reis, vakantie of weekendje weg van mij kunt verwachten.

Ik ben dus Anne, 29 jaartjes jong en ik woon sinds enkele maanden in Geldrop. Al sinds jonge leeftijd ben ik enorm enthousiast over katten en heb ik altijd een kat gewild. Deze droom is enkele jaren geleden eindelijk uitgekomen. Ik heb toen een kat gehad met een lange gebruiksaanwijzing. Zij is helaas inmiddels overleden (het tijgertje in mijn foto's), maar van haar heb ik enorm veel geleerd over het omgaan met katten en ervaring met lastige/angstige/eenkennige katten is dan ook zeker aanwezig.

Onze huidige kat is gelukkig een stuk makkelijker in de omgang, maar kan nog steeds fel uit de hoek komen als ze het ergens niet mee eens is! Gelukkig ben ik daar niet zo bang voor en kan ik goed met haar stemmingswisselingen omgaan.

Naast de ervaring met mijn eigen katten, ben ik vrijwilliger geweest als kattenverzorger en -socialiseerder bij Dierenambulance en -asiel in Helmond. Daarvoor heb ik tevens vrijwilligerswerk gedaan in het dierenasiel in Eindhoven, ook op de kattenafdeling. Ik heb in de asielen katten en kittens met allerlei verhalen, persoonlijkheden, trauma's en leeftijden verzorgd. Helaas moest ik met dit vrijwilligerswerk stoppen vanwege werk, maar zodra het weer kan ga ik dit graag weer doen!

Wat kunt u van mij verwachten als kattenoppas?
- Een liefdevolle oppas voor uw kat(ten).
- Dagelijks huisbezoek bij uw kat(ten) van ongeveer 30 minuten (in overleg), afhankelijk van uw behoefte en de behoefte van de kat(ten) om menselijke aa...

Toon meer...

Mijn beschikbaarheid

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
Ochtend
Middag
Namiddag
Avond
Kattenoppas Anne uit Geldrop

( 2 beoordelingen )
  Bewaren   Bewaard   Direct reageren
 
Woonplaats Geldrop
Postcode 5666EB
Leeftijd30
GeslachtVrouw
 
Beantwoorde berichten100%
Gem. reactiesnelheid12 minuten 14 seconden
Lid sindsoktober 2020
Laatste keer ingelogd5 dagen geleden
 
 E-mailadres Geverifiëerd
 Telefoonnummer Geverifiëerd

Past op

  • Kat

Ik bied aan

Huisbezoek
1 Huisbezoek per dag: 13

Service

 Planten water geven
 Brievenbus legen
Toon meer...

Ervaring

 Ervaring met probleemgedrag
 Ervaring met angstige katten
Toon meer...

Ervaring met Kat

 Kruising
 Maine Coon
Toon meer...

Mijn huisdieren

Waardering (2)