Huisdierenoppas Zufaly uit Haarlem

  Haarlem , Oude Stad
 

Hi! Ik ben Zuf en ik pas graag op jouw huisdieršŸ˜Š

Hoewel ik met katten opgegroeid ben, heb ik een sterkere band met honden. Dus met beide ben ik redelijk ervaren. Zelf heb ik nu geen huisdieren. In het verleden wel, namelijk valkparkieten en luipaardgecko's.

Zelf ben ik graag creatief bezig. Als ik mijn muur niet aan het verven ben, dan ben kleding aan het maken, of aan het tekenen, schrijven, mijn haar aan het doen, echt van alles. Dit is ook wat ik dag in en dag uit doe. Ik ben namelijk afgekeurd om te werken en het is heel eenzaam om constant alleen met mezelf bezig te zijn. Dit werk helpt mij dus ook een beetje minder alleen te zijnāœØ

Momenteel pas ik op 3 honden. De eerste waarop ik paste is Maxime en is 4. Ze is een kruising tussen een labrador, cocker spaniel en de moeder was aan Roemeens straathondje. Ze is gek op de bal en luistert heel goed. Ze is wat schuw van andere honden, maar nooit agressief. Ze is een knuffelmonster en ze vind het leuk om in de mand naar een nieuw park te gaan. Ik laat haar elke woensdag een uurtje uit de afgelopen 3 jaar.
De tweede is Chip, half Maltezer en Yorkshire. hij is 13 jaar al en is een echt oudje. Vind het moeilijk om alleen te zijn en blaft dan de boel bij elkaar. De eigenaar postte op Nextdoor of er iemand in de buurt woonde die af en toe bij hun thuis wilde zitten om Chip gezelschap te houden en een rondje te lopen. Eens in de zoveel tijd krijg ik een berichtje met de vraag of ik weer op hem zou kunnen passen. Soms zie ik hem een paar weken niet, en soms 4 keer in een week. Hij zit graag op schoot en houd van geaaid worden. Ook op Chip pas ik nu 3 jaar al.
En dan Simon de mopshond, bijna 1 jaar oud. Deze is redelijk nieuw, ik pas nu sinds een maand of 5 op hem. Ook daar ga ik naar het adres en...

Toon meer...

Mijn beschikbaarheid

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
Ochtend
Middag
Namiddag
Avond
Zufaly
  Bewaren   Bewaard   Direct reageren
 
Woonplaats Haarlem
Postcode 2011NH
Leeftijd28
GeslachtVrouw
 
Beantwoorde berichten50%
Lid sindsseptember 2021
Laatste keer ingelogd3 dagen geleden
 
 E-mailadres GeverifiĆ«erd
 Telefoonnummer GeverifiĆ«erd

Past op

  • Kleine Hond
  • Middelgrote Hond
  • Grote Hond
  • Kat
  • Amfibie
  • Reptiel
  • Vis
  • Vogel

Ik bied aan

Huisbezoek
1 Huisbezoek per dag: 5
2 Huisbezoeken per dag: 7
3 Huisbezoeken per dag: 10
Dagoppas bij jou thuis
Ik kom overdag bij jou in huis: 15
1 extra huisdier: 1
Dag en nacht oppas bij jou thuis
Ik logeer bij jou in huis: 15
1 extra huisdier: 1
Dagopvang bij mij thuis
Dagopvang bij oppas: 15
1 extra huisdier: 5
Dag en nacht opvang bij mij thuis
Huisdier logeert bij oppas: 25
1 extra huisdier: 5
Hondenuitlaatservice
Wandelen met de hond: 10
Extra hond: 5