Kattenoppas Sonya uit Hengelo

  Hengelo
 

Hoi! Ik ben Sonya, 20 jaar oud en een echte dierenliefhebber maar vooral een kattenmens. Bij deze bied ik me aan als kattenoppas. =^.^=.

Ik heb veel ervaring met katten oppas en dacht ik maak er nu echt een bijbaantje van. Ik heb bij verschillende adresjes al is opgepast maar het meeste bij mijn oom en tante. Ik doe dat al jaren dus ik kan wel zeggen dat ik ervaring heb :). Ik kan oppassen in Hengelo en rondom Hengelo. Mijn vervoer is de brommer dus lekker makkelijk, ik probeer daarom ook mijn adresjes binnen de 10km van mij vandaan te houden :).

Zelf hebben wij altijd in huis katten gehad. Nu hebben wij van kittens af aan een lieve poes genaamd Lilly (8 jaar oud) en bijna een jaar onze lieve rescue uit Roemenië genaamd Kevin (4 jaar oud).

Als ik bij u kom oppassen zal ik de katten eten en drinken geven, de kattenbak verschonen, ze aandacht geven en spelen als ze daar behoefte aan hebben en als ze een rommeltje hebben gemaakt het opruimen. Ik probeer altijd een tijdje bij ze te blijven, ookal zouden ze geen aandacht willen op dat moment blijf ik voor het gevoel van de aanwezigheid. Als ik langs kom zal dat waarschijnlijk de laat ochtenden/middagen zijn i.v.m. dat ik in de avonden vaak bezig ben met de scouting, ik ben namelijk vrijwilliger en lid.

Als laatste zal ik u up to date houden met fotootjes en video's van de katten zodat u ze elke dag nog eventjes kan zien :).

Heeft u nog verdere vragen mag u altijd een berichtje sturen.

Met vriendelijk groet, 

Sonya =^.^=


Mijn beschikbaarheid

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
Ochtend
Middag
Namiddag
Avond
Kattenoppas Sonya uit Hengelo

( 2 beoordelingen )
  Bewaren   Bewaard   Direct reageren
 
Woonplaats Hengelo
Postcode 7556VM
Leeftijd21
GeslachtVrouw
 
Lid sindsjuli 2022
Laatste keer ingelogd1 maand geleden
 
 E-mailadres Geverifiëerd
 Telefoonnummer Geverifiëerd

Past op

  • Kat

Ik bied aan

Huisbezoek
1 Huisbezoek per dag: 13
2 Huisbezoeken per dag: 22
3 Huisbezoeken per dag: 35

Mijn huisdieren

Waardering (2)