Huisdierenoppas Marielle uit Hoofddorp

 

Ik ben een spontane vrouw en vanaf jongs af aan al gek op beesten. Helaas mocht ik vroeger geen huisdieren, maar toen ik het huis uit ging vroeger heb ik meteen een pers aangeschaft. Die heb ik helaas weg moeten doen in verband met de zwangerschap. Dit ging helaas niet samen met kinderen.

Later toen mijn kinderen ouder waren, heb ik opnieuw 2 persen aangeschaft. Op het moment is het zusje bij mijn dochter en heb ik zelf Roxy gehouden, die ik voor geen goud zou willen missen.

Ik heb best veel ervaring met dieren. Mijn zus heeft 2 honden waar ik ook graag mee loop en oppas. Ik vind het erg leuk om ze te verzorgen. En mijn andere zus heeft 2 konijnen waar ik altijd oppas als ze op vakantie gaan.

Verder iets over mij zelf, ik heb altijd in de kinderopvang gewerkt, helaas door lichamelijke klachten was dit helaas niet meer vol te houden voor mij. Ik doe nu 4 dagen in de week de TSO (tussenschoolse opvang) op een basis school. Daar geniet ik enorm van om toch met kinderen bezig te zijn.

Ik heb mij ingeschreven op deze website, na aanleiding van mijn dochter (die in Dublin woont). Daar ben ik zo enthousiast geworden! Ik ben al aantal keer met haar mee geweest toen zij katten moest verzorgen. Dit is echt iets waar ik ook van hou.

Ik kijk er naar uit om een keer kennis te maken met jullie lieve huisdier.

Groetjes Marielle

Marielle
  Bewaren   Bewaard   Direct reageren
 
Woonplaats Hoofddorp
Postcode 2134WP
Leeftijd54
GeslachtVrouw
 
Beantwoorde berichten0%
Lid sindsoktober 2019
Laatste keer ingelogd4 maanden geleden
 
 E-mail adres Geverifiëerd
 Telefoonnummer Geverifiëerd

Past op

  • Kleine Hond
  • Middelgrote Hond
  • Kat
  • Konijn en Knaagdier
  • Vis
  • Vogel

Mijn beschikbaarheid

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
Ochtend
Middag
Namiddag
Avond

Ik bied aan

Huisbezoek
1 Huisbezoek per dag: 13
2 Huisbezoeken per dag: 25
Dagoppas bij jou thuis
Ik kom overdag bij jou in huis: 13

Ervaring met Kat

 Pers
Toon meer...