Huisdierenoppas Anette uit Hoorn

  Hoorn
 

Hoi kattenpersoneel!

Ik ben Anette woon in Hoorn en ben moeder van een lieve dochter van 20. Na vele (8) operaties ben ik met veel liefde en inzet een aantal jaren vrijwilligster in de kunst, cultuur en creativiteit hoek in Hoorn. Van kleins af aan heb ik dieren om mij heen. Honden, katten, konijnen, cavia's, vissen, hamsters van alles.

Momenteel heb ik 1 rode poes van 15 en nog 2 poesjes sinds begin augustus 2019. Vorig jaar met groot verdriet 2 poesjes (zusjes) moeten laten gaan op 21 en 22 jarige leeftijd. Van kitten af aan bij mij geweest dus dat moest ik wel even verwerken voordat er nieuwe katjes kwamen.

Een van mijn hobby's is poezen maken van keramiek. Ik had vorig jaar zelf urnen gemaakt voor mijn poezen en deze laten zien op verschillende katten pagina's van Facebook. De reacties waren overweldigend. Een kat is voor vele mensen een onderdeel van het gezin. Zo ook voor mij.

Ik pas op de katten van de buren al jaren (12 jaar) als ze op vakantie zijn of paar dagen weg. Ook logeren er soms tijdens vakanties of weekenden hondjes bij mij, deze zijn zeer rustig en lief met poezen (labrador en Engelse bulldog op leeftijd) ik vind dat ook gezellig en leuk!

Ik ben dol op katten, herken snel het karakter, lichaamstaal en gedrag. Katten zijn over het algemeen het liefst in hun eigen omgeving vandaar dat ik verzorging aanbied bij de mensen thuis.

Tijdens oppas verschoon ik uiteraard de eventueel aanwezige kattenbak, geef eten, vers water, ga spelen met de kat(ten) als de behoefte daar is, aaitjes, knuffels liefde en lekker op schoot bij behoefte natuurlijk ook! Alles uiteraard in goed overleg. Ook is het een kleine moeite voor mij de bak aan de weg te zetten, plantjes water te geven, post te sorteren bijvoorbeeld.
Ik b...

Toon meer...

Mijn beschikbaarheid

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
Ochtend
Middag
Namiddag
Avond
Anette

( 1 beoordeling )
  Bewaren   Bewaard   Direct reageren
 
Woonplaats Hoorn
Postcode 1628RG
Leeftijd52
GeslachtVrouw
 
Beantwoorde berichten86%
Gem. reactiesnelheid1 uur 13 minuten
Lid sindsaugustus 2019
Laatste keer ingelogd2 dagen geleden
 
 E-mail adres Geverifiëerd
 Telefoonnummer Geverifiëerd

Past op

  • Kleine Hond
  • Middelgrote Hond
  • Kat
  • Konijn en Knaagdier
  • Reptiel
  • Vis
  • Vogel

Ik bied aan

Huisbezoek
1 Huisbezoek per dag: 10
2 Huisbezoeken per dag: 16

Ervaring met Kat

 Europese korthaar
 Kruising
 Oosters Korthaar
 Pers
 Siamees
Toon meer...

Mijn huisdieren

Waardering (1)