Huisdierenoppas Casper uit Ijmuiden

 

Hoi ik ben Casper, 27jaar, en dol op dieren. Ik ben al van jongs af aan opgegroeid met veel verschillende dieren en wekelijkse tripjes naar Artis. Sinds mijn 12e zorg ik voor slangen (thamnophis soorten) en zoetwater aquaria met veel verschillende siervissen en verschillende soorten garnalen. Ik heb ook al twee jaar ervaring met de verzorging van tarantulas (ook old world) en voeder diertjes. Daarnaast heb ik tijdelijk voor veel andere dieren gezorgd of deel zorg op me genomen, zoals katten, honden, dwerghamsters, cavia, baardagamen, groene leguanen, papegaaien, rattenslangen, koi karpers en andere vijvervissen.

Het zou mij leuk lijken om naast mijn studie voor uw dieren te zorgen, ook als ik daar nog niet veel ervaring mee heb. Voornamelijk slangen, spinnen en aquariumvissen heb ik veel verstand van en kan ik goed verzorgen.

Ik ben bereid om uw dieren te voeden, verschonen, water te verversen, eventueel controleren op ziektes (zonder aansprakelijkheid, ik ben geen dierenarts), hanteren alleen indien nodig. Ook kan ik in overleg onderhoud uitvoeren voor aquaria zoals waterverversing, waterwaardes meten, schoonmaak en planten snoeien. Mocht u andere wensen hebben dan kan dat altijd overlegd worden.

Ik kijk er naar uit om kennis met u te maken:)

Mijn beschikbaarheid

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
Ochtend
Middag
Namiddag
Avond
Huisdierenoppas Casper uit Ijmuiden
  Bewaren   Bewaard   Direct reageren
 
Woonplaats Ijmuiden
Postcode 1971NT
Leeftijd27
GeslachtVrouw
 
Beantwoorde berichten100%
Gem. reactiesnelheid13 uur 55 minuten
Lid sindsdecember 2023
Laatste keer ingelogd4 weken geleden
 
 E-mailadres Geverifiëerd
 Telefoonnummer Geverifiëerd

Past op

  • Kat
  • Amfibie
  • Reptiel
  • Vis
  • Vogel

Ik bied aan

Huisbezoek
1 Huisbezoek per dag: 12
2 Huisbezoeken per dag: 22
3 Huisbezoeken per dag: 30