Huisdierenoppas Caroline uit Koog Aan De Zaan

 

Ik ben gek op katten. Heb er zelf 2: Miepie en Zorro. Daarnaast ben ik postbezorger en ken bijna alle katten in mijn wijk en zij kennen mij (ook een paar foto's van deze katten bijgevoegd).
Voor elke kat is de uitdaging hem of haar voor mij te winnen en dat lukt bijna altijd. Daarvoor heb ik een eindeloos geduld.
Liever wil ik meer katten dan de 2 die ik al heb, maar dat wordt dan echt teveel. Dus kan ik beter af en toe eens zorgen voor andere katten.
Duidelijk is dus dat ik alleen voor katten wil zorgen en niet voor honden.
Andere kleine huisdieren zoals konijnen, cavia's, ratten e.d. zijn ook welkom. Bij mij thuis of ik kom aan huis.
Bij een grotere afstand van mijn huis kan de prijs hoger zijn. Altijd in overleg.
Naast mijn werk doe ik ook pleegzorg voor katten van het asiel. In 2020 heb ik 13 weken lang een moederpoes met 3 kittens verzorgd en gesocialiseerd.

Caroline
( 3 beoordelingen )
  Bewaren   Bewaard   Direct reageren
 
Woonplaats Koog Aan De Zaan
Postcode 1541NS
Leeftijd60
GeslachtVrouw
 
Beantwoorde berichten100%
Gem. reactiesnelheid8 minuten 18 seconden
Lid sindsapril 2019
Laatste keer ingelogd3 weken geleden
 
 E-mail adres Geverifiëerd
 Telefoonnummer Geverifiëerd

Past op

  • Kat
  • Konijn en Knaagdier

Mijn beschikbaarheid

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
Ochtend
Middag
Namiddag
Avond

Ik bied aan

Huisbezoek
1 Huisbezoek per dag: 10
2 Huisbezoeken per dag: 15
3 Huisbezoeken per dag: 17.50
Dag en nacht opvang bij mij thuis
Huisdier logeert bij oppas: 20
1 extra huisdier: 7.50

Woning

 Huis
 Grote tuin
 Afgesloten tuin
Toon meer...

Service

 Planten water geven
 Brievenbus legen
 Haal en breng service
Toon meer...

Ervaring

 Ervaring met medicijnen toedienen
 Ervaring met probleemgedrag
Toon meer...

Mijn huisdieren

Waardering (3)  

Manon van der Heijden Manon van der Heijden
Augustus 2020

Caroline is een super kattenfluisteraar,

Wij hebben sinds 3 maanden een nogal getraumatiseerd katje in huis. Ze is ontzettend bang voor iedereen (behalve ons godzijdank haha) en uit dat in hissen en krabben.. veel mensen zijn daardoor bang voor haar, maar Caroline niet. Met engelen geduld heeft ze de afgelopen maand, 3 weken op Coos gepast in ons huis. Dit voelde erg vertrouwd en veilig en wij waren dan ook niet bang dat er iets fout zou gaan. Caroline is erg vriendelijk, je kunt haar 100% vertrouwen en ja heeft dus heel veel geduld :)

Echt een aanrader!

Anita Anita
Maart 2021

Onlangs zocht ik een ervaren kattenoppas voor poes Klara. Een half jaar geleden heb ik haar geadopteerd uit het asiel. Het gaat goed met haar maar deze dame van 11 lentes jong heeft wel een rugzakje en wat socialisatie problemen. Ik wllde graag een goede oppas voor haar om de vooruitgang die we hebben geboekt in haar gedrag vast te houden.

In Caroline heb ik de ideale oppas voor eigenzinnige Klara gevonden. Zij kwam vooraf kennis maken. Zowel voor Klaar als voor mij voelde het contact direct goed. Caroline heeft veel ervaring met katten en weet ze op de juiste manier te benaderen, ook als ze gedragsproblemen hebben. Ze is nauwgezet en zorgvuldig en hield me via de app op de hoogte van het wel en wee van Klaar met berichtjes en foto's. Toen ik thuiskwam, maakte Klaar een tevreden en ontspannen indruk. Ik blijf daarom heel graag van de diensten van Caroline gebruik maken in de toekomst.

Ingrid Ingrid
Mei 2021

Wij zijn erg blij met Caroline! We lieten onze twee jonge katers aan haar goede zorgen over, voor het eerst, en dat is heel goed gegaan. Caroline hield ons vaak op de hoogte hoe het met onze katten ging, stuurde foto's en filmpjes en berichtjes met informatie.
Zodoende waren we goed op de hoogte van hoe het met ze ging.
We zijn helemaal tevreden.