Kattenoppas Mariska uit Krimpen Aan De Lek

 

Een zorgeloze vakantie voor jou en jouw geliefde kat?Wie zorgt er voor de kat als u dat tijdelijk niet kunt?

Als de tijd daar is voor een welverdiende vakantie of een kort uitstapje, is het van groot belang dat jij volop kunt genieten. De laatste dingen waar je je druk om wilt maken, zijn het welzijn en het geluk van je geliefde kat. Vragen als: "Gaat alles wel naar wens? Zal hij bij mijn terugkomst weer dagenlang 'not amused' zijn? Blijft hij wel in de tuin? Of zal hij uit frustratie in de gordijnen belanden?" dienen geen zorg te zijn die aan jou knagen tijdens je vakantie of verbouwing.Wat is de beste optie?

Het is begrijpelijk om te denken dat een eenvoudige regeling met wat voedsel en een buurvrouw die af en toe langskomt om te checken, de juiste keuze is om je kat thuis te houden. Maar laten we dit even nader bekijken: Is dit werkelijk de beste optie?

Thuis is het zeker, maar tegelijkertijd ook zo eenzaam... Vertrouwd, maar plotseling zonder de aanwezigheid van de 'eigen mensen' en de vertrouwde dagelijkse routine.Waarom ?

Lees verder en ontdek hoe wij met toewijding, professionaliteit en een bewezen staat van dienst een warm en liefdevol logeeradres bieden voor je kat, hier in Krimpen aan de Lek, vlak bij Rotterdam. Wij begrijpen de behoeften van katten als geen ander en zijn vastbesloten om hen een thuis weg van huis te geven, waar hun comfort en welzijn onze hoogste prioriteit zijn.Volg uw kat tijdens uw vakantie

Tijdens die onvergetelijke vakanties van de katteneigenaren, willen we ervoor zorgen dat ze niets hoeven te missen van de avonturen die hun harige metgezellen bij ons beleven. Ja, je leest het goed - we zijn niet alleen bezig met het v...

Toon meer...

Mijn beschikbaarheid

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
Ochtend
Middag
Namiddag
Avond
Kattenoppas Mariska uit Krimpen Aan De Lek
  Bewaren   Bewaard   Direct reageren
 
Woonplaats Krimpen Aan De Lek
Postcode 2931AK
Leeftijd35
GeslachtVrouw
 
Lid sindsjuni 2020
Laatste keer ingelogd1 maand geleden
 
 E-mailadres Geverifiëerd
 Telefoonnummer Geverifiëerd

Past op

  • Kat

Ik bied aan

Dag en nacht opvang bij mij thuis
Huisdier logeert bij oppas: 12.75
1 extra huisdier: 10.75
Hondenuitlaatservice
Wandelen met de hond: 15
Extra hond: 5

Opleiding

 Vakbekwaamheid honden en katten
 Kattentrimmen
 Kattengedrag
Toon meer...

Woning

 Huis
 Afgesloten tuin
Toon meer...

Ervaring

 Ervaring met medicijnen toedienen
 Ervaring met probleemgedrag
Toon meer...