Huisdierenoppas Eva Anne uit Leiden

  Leiden
 

Je dieren met een gerust hart thuis kunnen laten, omdat er met liefde voor ze wordt gezorgd? Geen flits bezoek, maar tijd en aandacht? Ik weet hoe fijn het is en doe het graag in een periode dat ik tijd heb. Schone bak etc is niet meer dan logisch.

Ik hou van werken met mensen èn met dieren. Met veel plezier werk ik daarom sinds een aantal jaar, naast mijn baan, als vrijwilliger in het dierenasiel. Elke zondagmiddag, en vaker als het lukt, zorg ik daar met liefde voor alle katten in het asielgedeelte: socialiseren, spelen, kammen/borstelen, 'fysio', spelletjes, (dieet)voer delen en zo nodig medicatie geven/oren/ogen druppelen, etc. Of gewoon, er zijn en een beetje kletsen. Van speelse kitten tot schuwe katers, ik heb helemaal geen voorkeur.

Inmiddels kom ik regelmatig bij een aantal katten terug in vakanties (van 1 dag tot 2.5 wk) en dat is hartstikke leuk. Maar ook een eenmalige vakantie is prima.

Bij ons (mijn vriend, 2 jarige zoon en ik) wonen 2 katten, 3 cavia's en vissen. Wij passen al een aantal jaren zo af en toe op huizen&dieren en hebben inmiddels allerlei dieren verzorgd. Zoals kippen/haan, cavia's, varkentjes, katten, vissen en zelfs een Afrikaanse reuzenslak. Vroeger thuis hebben we katten, hamsters, cavia's, vissen en vogels gehad. Met enige uitleg en een fijne klik met elkaar, zal het verzorgen van andere dieren vast ook prima lukken.
(oh en die zwarte panter achter de roze bloemen en die hangt te zonnen in een kattentunneltje, dat zijn mijn eigen grapjassen :))

Mijn beschikbaarheid

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
Ochtend
Middag
Namiddag
Avond
Huisdierenoppas Eva Anne uit Leiden

( 1 beoordeling )
  Bewaren   Bewaard   Direct reageren
 
Woonplaats Leiden
Postcode 2313 xw
Leeftijd37
GeslachtVrouw
 
Beantwoorde berichten75%
Lid sindsjuli 2022
Laatste keer ingelogd6 maanden geleden
 
 E-mailadres Geverifiëerd

Past op

  • Kat
  • Konijn en Knaagdier
  • Vis
  • Boerderijdier

Ik bied aan

Huisbezoek
1 Huisbezoek per dag: 12.50
2 Huisbezoeken per dag: 17.50

Service

 Planten water geven
 Brievenbus legen
 Stofzuigen
 Dierenarts bezoek zo nodig
Toon meer...

Ervaring

 Ervaring met medicijnen toedienen
 Ervaring met probleemgedrag
 Ervaring met socialiseren
 Ervaring met vachtverzorging
Toon meer...

Mijn huisdieren

Waardering (1)