Huisdierenoppas Ghislaine uit Lelystad

 

Hoi! Ik ben Ghislaine, 25 jaar, postbezorger, tekstschrijver en groot kattenliefhebber. Afgelopen jaren paste ik op verschillende katten in Amsterdam en Lelystad, wat zowel mij als de baasjes heel blij maakte. Altijd fijn om bij te dragen aan een relaxte vakantie van mensen die erop kunnen vertrouwen dat hun geliefde diertje in goede handen is.

Zoek jij een lieve en verantwoordelijke oppas en woon je in Amsterdam of in Lelystad, bij voorkeur in de buurt van de Warande (8245 JB) of in Lelystad Zuid-West? Dan hoor ik graag van je!

Tevreden kattenbaasjes:
-'Wat heb je het netjes achtergelaten Ghislaine, wat lief!! En Bram is superrelaxed.'
Hedwig

-'Het is echt zo'n geruststelling voor mij dat Siem en jij het zo fijn hebben. Echt super de super veel dank daarvoor!'
Marlies

-'kattenoppasflyer die begin van de zomer op mijn deurmat viel, had ik goed bewaard voor het geval ooit nodig. Nadat ik vernam dat mijn moeder (die in een andere regio woont) binnen afzienbare tijd een aantal operaties moest ondergaan en ik die dagen heel graag voor mijn moeder wilde kunnen zorgen, heb ik Ghislaine uitgenodigd voor een kennismakingsbezoek aan mijn hoogbejaarde en eenkennige poes Doris (16 jaar) en mij. Ze benaderde Doris op een kalme, beheerste manier. Vanaf het allereerste moment maakte Ghislaine op mij een vriendelijke en betrouwbare indruk en vertrouwde ik haar meteen mijn huissleutel toe. Dit zodat we de precieze data/verzorgingsmomenten alleen nog maar via whats app hoefden af te stemmen.
De verzorging van Doris is helemaal naar wens verlopen. Waar nodig hadden we eventjes contact. Ik vind een geruststellend idee om Ghislaine ook in de periode die volgt te kunnen vragen als kattenoppas en verder niet afhankelijk van bijvoorbeeld de bur...

Toon meer...
Ghislaine
( 2 beoordelingen )
  Bewaren   Bewaard   Direct reageren
 
Woonplaats Lelystad
Postcode 8245 JB
Leeftijd25
GeslachtVrouw
 
Beantwoorde berichten100%
Gem. reactiesnelheid13 minuten 17 seconden
Lid sindsaugustus 2019
Laatste keer ingelogd3 weken geleden
 
 E-mail adres Geverifiëerd
 Telefoonnummer Geverifiëerd

Past op

  • Kat
  • Konijn en Knaagdier

Mijn beschikbaarheid

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
Ochtend
Middag
Namiddag
Avond

Ik bied aan

Huisbezoek
1 Huisbezoek per dag: 10
2 Huisbezoeken per dag: 20
3 Huisbezoeken per dag: 30
Dag en nacht oppas bij jou thuis
Ik logeer bij jou in huis: 15
1 extra huisdier: 0

Woning

 Huis
 Afgesloten tuin
Toon meer...

Service

 Planten water geven
 Brievenbus legen
 Stofzuigen
Toon meer...

Ervaring

 Ervaring met medicijnen toedienen
Toon meer...

Waardering (2)  

Stella Stella
Oktober 2019

Ghilaine, tijdens onze kennismaking kwam je over als een prettige, betrouwbare en betrokken jongedame. Drijfnat van de regen kwam je op je fiets aan, keurig op tijd!
Tijdens het oppassen stuurde je regelmatig een berichtje of foto over het wel en wee van onze katten, leuk! Het is altijd een geruststelling als je tijdens je vakantie weet dat er goed voor je huisdieren wordt gezorgd.
Hartelijk bedankt, ik hoop dat je volgende keer weer op de poezen kunt passen;-))

Jacqueline Jacqueline
Oktober 2020

Mijn 2 katten Harry en Loetje zijn zeer goed verzorgd door Ghislaine. Ik kreeg tijdens mijn vakantie regelmatig een foto of filmpje opgestuurd van de 2 heren. Het is prettig communiceren met Ghislaine, een hele aardige dame die uitstraalt dat ze van dieren houdt. Het huis zag er piekfijn uit bij terugkomst en de beide heren ook! Nogmaals bedankt voor de goede zorgen!
Groetjes Jacqueline