Huisdierenoppas Irene uit Meppel

  Meppel
 

De vakantie staat weer voor de deur en dit betekent voor veel baasjes dat ze de verzorging van hun dieren tijdelijk uit handen moeten geven. Vaak is er wel iemand die de verzorging op zich wil nemen maar soms ook niet. In dat geval moet je je huisdier noodgedwongen naar het asiel of een opvang brengen. Dat levert voor veel dieren de nodige stress op omdat ze uit hun vertrouwde omgeving worden gehaald.
Als dierenliefhebber en bazin van 2 katten weet ik hier alles van, daarom heb ik besloten om mezelf aan te bieden als dierenoppas-en verzorger aan huis, want het is toch zoveel fijner als je dier in zijn eigen omgeving kan blijven en daar verzorgd kan worden!
Tijdens vakanties, ziekte (bv even de hond uitlaten) of andere situaties waarbij het fijn zou zijn dat er even iemand is die voor je dier kan zorgen (bv in geval van ziekte of andere noodsituaties)
Ik denk ook aan mensen die graag een huisdier willen aanschaffen en geen oplossing hebben tijdens vakanties e.d omdat ze hun huisdier liever niet achter willen laten in een dierenopvang.

Je kunt me inschakelen voor het verzorgen van katten, honden en kleinere huisdieren (cavia’s, muizen etc) . Ook kan ik eventueel medicatie verstrekken indien nodig.
Ik heb zelf ervaring met een kat die een schildklieraandoening had en een kat met suikerziekte. In beide gevallen heb ik ze behandeld totdat het echt niet meer kon...! Ze zijn uiteindelijk resp. 17 en 18 geworden.
Naast het verzorgen van de dieren is het een kleine moeite om even de post te verzamelen en planten wat er te geven. (ik kom dus bij je thuis; opvang bij mij in huis is niet mogelijk ivm aanwezigheid 2 oude katten en een te kleine woning)

De vergoeding hangt af van de tijd dat ik kwijt ben (reistijd en verzorging) , het maakt dus niet...

Toon meer...
Irene
  Bewaren   Bewaard   Direct reageren
 
Woonplaats Meppel
Postcode 7942 TZ
Leeftijd59
GeslachtVrouw
 
Beantwoorde berichten100%
Lid sindsjuli 2019
Laatste keer ingelogd1 week geleden
 
 E-mail adres Geverifiëerd
 Telefoonnummer Geverifiëerd

Past op

  • Kleine Hond
  • Middelgrote Hond
  • Kat
  • Konijn en Knaagdier
  • Vis
  • Vogel

Mijn beschikbaarheid

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
Ochtend
Middag
Namiddag
Avond

Ik bied aan

Huisbezoek
1 Huisbezoek per dag: 5
2 Huisbezoeken per dag: 10
3 Huisbezoeken per dag: 15

Service

 Planten water geven
 Brievenbus legen
 Stofzuigen
Toon meer...

Ervaring

 Ervaring met medicijnen toedienen
Toon meer...

Service voor hondenoppas

 Lange wandelingen
Toon meer...