Huisdierenoppas saskia uit Nijmegen

  Nijmegen , Nijmegen-Centrum
 

Hallo!

Mijn naam is Saskia Breit, en ik ben een 22 jarige studente wonende in Nijmegen. Na het afronden van mij bachelor in artificial intelligence, ben ik nu begonnen aan mijn master in human-computer interaction.

Mijn hele leven ben ik al een echte dierenvriend. Ik heb dit gelukkig van mijn ouders geërfd, waardoor het bij ons in huis nooit leeg was. Ik ben opgegroeid met katten, cavia's, en konijnen, en recent hebben we hier nog kippen en geitjes aan toegevoegd! Mijn ouders vonden het belangrijk dat wij begrepen dat de dieren er niet alleen voor de lol waren, maar dat deze ook een hoop verantwoordelijkheid vragen. Daarom heb ik altijd geholpen met de klusjes, en ben ik naar elke afspraak met de dierenarts meegegaan. Ik heb enorm geduld, en dit komt bij dieren altijd van pas. De geitjes, een moeder en haar twee jongen, kwamen bij ons met een flinke angst voor mensen. Na talloze uren geduldig in het weitje zitten gedurende hun eerste maanden bij ons, zijn het nu alle drie de grootste knuffelaars.

Toen ik oud genoeg was ben ik ook gaan paardrijden, en bovendien gaan werken op de stal. Hier heb ik heel snel heel veel kennis en ervaring opgedaan, en ik ben dan ook meer dan op mijn gemak om verantwoordelijk te zijn voor (huis)dieren. Vele malen was ik in mijn eentje op stal, en dus ook in mijn eentje verantwoordelijk. In de paardenwereld heb ik door de jaren heen op een aantal verschillende stallen gewerkt. Dit varieerde van de standaard alledaagse klusjes, tot werken met toeristen, en het helpen van gehandicapte kinderen.

Na zoveel jaren opgegroeid te zijn tussen de dieren en de weilanden, kan een grote stad als Nijmegen, in dat opzicht, soms toch wat eenzaam voelen. Daarom zou ik het heerlijk vinden om wat dieren te
kunnen verzorgen en g...

Toon meer...

Mijn beschikbaarheid

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
Ochtend
Middag
Namiddag
Avond
Huisdierenoppas saskia uit Nijmegen
  Bewaren   Bewaard   Direct reageren
 
Woonplaats Nijmegen
Postcode 6511HA
Leeftijd23
GeslachtVrouw
 
Beantwoorde berichten100%
Gem. reactiesnelheid39 minuten 11 seconden
Lid sindsjanuari 2022
Laatste keer ingelogd2 maanden geleden
 
 E-mailadres Geverifiëerd
 Telefoonnummer Geverifiëerd

Past op

  • Kleine Hond
  • Middelgrote Hond
  • Grote Hond
  • Kat
  • Konijn en Knaagdier
  • Amfibie
  • Reptiel
  • Vis
  • Vogel
  • Paard
  • Boerderijdier

Ik bied aan

Huisbezoek
1 Huisbezoek per dag: 13
2 Huisbezoeken per dag: 25
3 Huisbezoeken per dag: 40
Dagoppas bij jou thuis
Ik kom overdag bij jou in huis: 25
1 extra huisdier: 2
Dag en nacht oppas bij jou thuis
Ik logeer bij jou in huis: 30
1 extra huisdier: 2
Hondenuitlaatservice
Wandelen met de hond: 15
Extra hond: 5

Ervaring met Kat

 Abessijn
Toon meer...