Huisdierenoppas Salwa uit Arnhem

  Arnhem
 

Hallo, iets in het kort over mij. Ik ben 56 jaar oud, Nederlandse, en spreek Engels, Duits en Nederlands. Naast het oppassen op katten en honden, houd ik ook van tuinieren, vooral composteren. Ik ben begonnen met kattenoppas voor een vriendin die vaak op reis was voor haar werk en toen ik naar het buitenland verhuisde, besloot ik door te gaan met kattenoppas en bood dat aan via social media. En zie daar - mensen die me niet kenden, namen daadwerkelijk contact met me op! En nu pas ik al meer dan 12 jaar met veel plezier op katten. Ik heb ervaring met zowel kittens als oude katten en doe het omdat ik het leuk vind, niet voor het geld; ik doe het dus gratis. Wel vraag ik dat u een paar standaard dingen in huis hebt die ik kan gebruiken zoals zeezout, peper en olijfolie omdat ik dan met de kat (& planten) bij u in huis zal verblijven; ik kom niet 1 of 2 keer per dag even langs. Dat is makkelijker voor mij en beter voor de kat. Ook vraag ik om reiskostenvergoeding naar uw woning de eerste dag en bij vertrek de laatste dag, en ook voor de reiskosten van het kennismakingsgesprek.
Ik heb minder ervaring met het oppassen op honden; ik heb tot nu toe, op één lieve, oude labrador opgepast, maar ik zou graag meer ervaring op willen doen met het oppassen van honden, vooral grotere honden; voor hondenoppas vraag ik wel een vergoeding (alsmede de reiskosten).
Ik kijk ernaar uit van u te horen :-)
Vriendelijke groet,
Salwa.

DEUTSCH
Hallo, ein bissl über mich. Ich bin Holländerin, 56 Jahre alt und spreche Englisch, Niederländisch und Deutsch. Neben dem Katzen- und Hundesitten mag ich gern im Garten ein bisserl herumhackeln. Angefangen habe ich mit Katzensitten für eine Freundin, die beruflich viel unterwegs war. Als ich dann ins Ausland umzog, beschloss ich,...

Toon meer...

Mijn beschikbaarheid

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
Ochtend
Middag
Namiddag
Avond
Huisdierenoppas Salwa uit Arnhem
  Bewaren   Bewaard   Direct reageren
 
Woonplaats Arnhem
Postcode 6828 PL
Leeftijd56
GeslachtVrouw
 
Beantwoorde berichten100%
Gem. reactiesnelheid1 dag 28 minuten
Lid sindsaugustus 2022
Laatste keer ingelogd2 dagen geleden
 
 E-mailadres Geverifiëerd

Past op

  • Grote Hond
  • Kat

Ik bied aan

Dag en nacht oppas bij jou thuis
1 extra huisdier: 0

Service

 Planten water geven
 Brievenbus legen
Toon meer...

Service voor hondenoppas

 Lange wandelingen
 Wandelingen op het strand
 Wandelingen door het park
 Wandelingen op de hei
 Individuele wandelingen
Toon meer...