Huisdierenoppas Salwa uit Arnhem

  Arnhem
 

Hallo, iets in het kort over mij. Ik ben 56 jaar oud, woon in Arnhem, ben Nederlandse en spreek Engels, Duits en Nederlands. Naast het oppassen op katten en honden, houd ik ook van tuinieren, vooral composteren. Ik ben begonnen met kattenoppas voor een vriendin die vaak op reis was voor haar werk en toen ik naar het buitenland verhuisde, besloot ik door te gaan met kattenoppas en bood dat aan via social media. En zie daar - mensen die me niet kenden, namen daadwerkelijk contact met me op! En nu pas ik al meer dan 12 jaar met veel plezier op katten. Ik heb ervaring met zowel kittens als oude katten en doe het omdat ik het leuk vind, niet voor het geld; ik doe het dus gratis. Wel vraag ik dat u een paar standaard dingen in huis hebt die ik kan gebruiken zoals zeezout, peper en olijfolie omdat ik dan met de kat (& planten) bij u in huis zal verblijven; ik kom niet 1 of 2 keer per dag even langs. Dat is makkelijker voor mij en beter voor de kat.
Ik heb minder ervaring met het oppassen op honden; ik heb tot nu toe, op één lieve, oude labrador opgepast, maar ik zou graag meer ervaring willen hebben met het oppassen op honden, vooral grotere honden; voor hondenoppas vraag ik wel een dagvergoeding.
Ik kijk ernaar uit van u te horen :-)
Vriendelijke groet,
Salwa.

DEUTSCH
Hallo, ein bissl über mich. Ich bin Holländerin, wohne in Arnheim, bin 56 Jahre alt und spreche Englisch, Niederländisch und Deutsch. Neben dem Katzen- und Hundesitten mag ich gern im Garten ein bisserl herumhackeln. Angefangen habe ich mit Katzensitten für eine Freundin, die beruflich viel unterwegs war. Als ich dann ins Ausland umzog, beschloss ich, mit dem Katzensitten weiterzumachen und bot meine Dienste via Social Media an. Und siehe da: Leute, die mich nicht kannten, meldeten si...

Toon meer...

Mijn beschikbaarheid

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
Ochtend
Middag
Namiddag
Avond
Huisdierenoppas Salwa uit Arnhem

( 1 beoordeling )
  Bewaren   Bewaard   Direct reageren
 
Woonplaats Arnhem
Postcode 6828 PL
Leeftijd57
GeslachtVrouw
 
Beantwoorde berichten89%
Gem. reactiesnelheid14 uur 22 minuten
Lid sindsaugustus 2022
Laatste keer ingelogd3 dagen geleden
 
 E-mailadres Geverifiëerd

Past op

  • Grote Hond
  • Kat

Ik bied aan

Dag en nacht oppas bij jou thuis
1 extra huisdier: 0

Service

 Planten water geven
 Brievenbus legen
Toon meer...

Service voor hondenoppas

 Lange wandelingen
 Wandelingen op het strand
 Wandelingen door het park
 Wandelingen op de hei
 Individuele wandelingen
Toon meer...

Waardering (1)